Blender

Bedste blender i test 2017 - De bedste blendere på markedet baseret på min viden og erfaring

Wilfa BL-1200 - Pris: under 600 kr. - Denne blender kan tage isterninger og frosne bær osv., men er ikke ideel, hvis du bruger den til netop disse ting dagligt. Det holder den ikke til i længden. Derudover er det en virkelig god blender til prisen, som også er vurderet til bedst i test flere gange før. Jeg har selv haft den i nogle år, indtil den sagde stop, men det var så fordi, jeg lavede smoothies bestående af frosne bær og frugter hver eneste dag i ca- 2 år. Et godt tip til dig, der skal anvende blenderen ofte her til meget hårde ting som insterninger og frosne sager er: Giv den en lille pause efter i hvert fald 30 sekunder. Det er nemlig især, hvis du blender i længere tid, at den vil overophede (og ryge!), og det skal du helst undgå. Jeg har skam prøvet, at blenderne begyndte at ryge, men hvor den ikke gik i stykker af det med det samme - men selvsagt er det selvfølgelig ikke en god ting, men at den ryger en smule, betyder ikke nøvendigvis, at den er gået i stykker, men at du så i hvert fald skal passe rigtig godt på fremover.

Wilfa Raw Fuel PB 1200S - Pris: ca. 1.300 kr. - Raw Fuel fra Wilfa lader til at være et rigtigt godt bud på måske ikke den bedste blender, men i hvert fald en virkelig god all-round blender, der kan yde endnu mere end ovennævnte. Denne blender skulle netop kunne holde til mere harcdore opgaver, og du kan sågar nemt blende din egen mel og smør af nødder og kerner. Ydermere har den også en stav, der gør det meget nemmere at lave eks. is af frosne bananer, da du hele tiden kan stampe ingredienserne ned. For mig er det den bedste blender til prisen i 2017, og det er også den, jeg har fornøjelsen af at bruge netop nu. Køb denne lækre sag hos: KitchenOne.dk, Wupti.com

Froothie Optimum 9400 - Tilbudspris 3.025 kr. - Denne blender lader til at kunne præcis det samme som verdens bedste blender, Vitamix, men prisen er bare (i skrivende stund) 2.000 kr. lavere, hvilket er klart værd at tage med. Skal du have den ultimative blender, men vil spare nogle penge, så lader dette til at være den nye favorit. Du kan se på Froothies YouTube-kanal, hvad du kan lave med Optimum-blenderen.

Vitamix - Verdens bedste blender - er den i hvert fald blevet kaldt - men også meget dyr. Her kan du dog være sikker på, at du får kvalitet for alle pengene.

Dine erfaringer med blendere

Giv et pip i kommentarfeltet herunder, hvis du har noget at side om blendere. Har du selv testet flere blendere, eller bare en enkelt, som du synes, er helt fantastisk? Skriv det, og hjælp dermed andre med at træffe det rigtige valg.

Kommentarer

Læg en kommentar! :) ... hvis du har noget på hjerte, ideer, feedback, ros eller ris (helst den spiselige slags). Hold det i en sober tone, og lad være med at spamme med links osv. Mere info: Kommentarer og kommentarpolitik på Jægermark.dk.