Delbetaling.dk - Køb på afbetaling online

Køb på afbetaling online i tusindvis af butikker med ViaBill, Klarna, hos L'EASY m.fl.

Delbetaling.dk - Køb på afbetaling online

I April 2017 har jeg sammen med min gode partner startet hjemmesiden Delbetaling.dk. På Delbetaling.dk kan du finde tusindvis af shops, der tilbyder køb på afbetaling. Markedet for afbetalingskøb er i løbet af de seneste år steget markant, og der er kommet flere og bedre muligheder for at købe med denne form for finansiering.

Delbetaling.dk - Køb på afbetaling online

Et lille råd mht. køb på afbetaling

Det skal siges med det samme, at jeg ikke er tilhænger og heller ikke anbefaler dyre løsninger inden for afbetaling. Den eneste måde, hvorpå afbetalingskøb kan blive rigtig dyre, er hvis du ikke vælger en rentefri afbetaling samt hvis du ikke betaler dine månedlige afdrag til tiden.

Hav det i baghovedet, og husk også at læse den aftale, du indgår, ved et afbetalingskøb.

Varer på afbetaling

Jeg vil løbende opdatere denne side med nogle af de varer på afbetaling, man kan finde på Delbetaling.dk.

Møbler på afbetaling

Møbler kan ganske enkelt være rigtig dyre, men nødvendige. Vil du have nye møbler, kan det sagtens betale sig at købe dem på afbetaling, hvis du vælger en butik, der tilbyder møbler på afbetaling uden renter på afdragene. Møbler og interiør, der ofte blive købt via finansiering, er eks. sofaer, senge, havemøbler m.fl.

# TAGS: møbler på afbetaling online, sofa på afbetaling, seng på afbetaling, havemøbler på afbetaling

Tøj og sko på afbetaling

Det er blevet meget udbredt at købe tøj og sko på afbetaling online. Du kan bl.a. købe på tøj på afbetaling med ViaBill. ViaBill er en virksomhed, som tilbyder afbetaling som en betalingsløsning til netbutikker. Tjek tøj-siden på Delbetaling.dk, hvor du bl.a. kan finde tøj til damer på afbetaling, tøj til mænd på afbetaling samt sko på afbetaling - alt sammen online og i flere shops med rentefri afdrag.

# TAGS: dametøj afbetaling, herretøj på afbetaling, køb tøj med viabill, shop tøj på afbetaling

Computer på afbetaling

Ny computer - men rækker pengene ikke? En computer - dvs. en stationær, tabletcomputer eller bærbar - kan koste alt fra nogle hundrede kroner til .... ja, en hel del! Har du ikke nok penge, kan en afbetalingscomputer være en løsning. Tjek oversigten, hvor du finder rigtig mange butikker med computere og computertilbehør på delbetaling.

# TAGS: bærbar afbetaling, stationær afbetaling, tablet afbetaling

Kommentarer

Læg en kommentar! :) ... hvis du har noget på hjerte, ideer, feedback, ros eller ris (helst den spiselige slags). Hold det i en sober tone, og lad være med at spamme med links osv. Mere info: Kommentarer og kommentarpolitik på Jægermark.dk.