Min erfaring med faste

🗓️ Opdateret: 10-07-2020
ℹ️ OBS: Siden er under udarbejdelse.

Jeg har prøvet mange former for faste gennem de seneste mange år, og jeg har lavet denne side – egentlig mest for min egen skyld – for at skabe et overblik over de faster, jeg har været igennem.

Periodisk faste

Intermittent fasting / IF: Jeg faster periodisk stort set dagligt, og har gjort det siden 2013. Størstedelen af min barndom undgik jeg helst også morgenmad, så intermitterende faste har altid været naturligt for mig.

16:8 er det, jeg har størst erfaring med.

OMAD (One Meal A Day) – I 2019 begyndte jeg at eksperimentere med OMAD, hvor henover 100 dage primært spiste 1 måltid og fastede ca. 23 timer hver dag.

Vandfaste & våd faste

Korte vandfaster varende fra 1 til 3 dage har jeg prøvet 100+ gange – og tallet stiger, da det korte faster er blevet en del af min livsstil gennem årene.
Længere vandfaster varende fra ca. 3-7 dage har jeg også prøvet en del af
Lange vandfaster

Monofrugtfaste & frugtarkost

Jeg kørt en monofrugtfaste, hvor jeg udelukkende spiste mandariner i 30 dage.

Jeg har også kørt raw food, hvor flere

Juicefaste / juicekur

Jeg har juicefastet adskillige gange i ca. en uge, og prøvede at juicefaste i 15 dage i 2018 og 17 dage i 2019 på primært sellerijuice.

Tør faste

Den mest hardcore form for faste, jeg har prøvet, er tør faste. Jeg har kun tørfastet få gange. I 2018 tørfastede jeg i 4 dage, dvs. jeg fik ingen mad eller væske i 96 timer. Jeg levede med andre ord af luft og lys.

Denne side bliver opdateret sideløbende med, at jeg tester nye ting inden for faste.

Sti: Jægermark » Faste » Faste-erfaring