Believer Kunsten at sælge en-drøm / How to Sell a Dream - Kim Madsen Film - Forever Living Products & Network Marketing / Multi-Level Marketing

Believer – How to Sell a Dream

En film om network marketing-virksomheden Forever Living og Kim Madsen, som har tjent millioner ved at sælge aloe vera-produkter

ℹ️
Info om dokumentarfilmen

Filmtitel: Believer – How to Sell a Dream
Dansk titel: Believer – Kunsten at sælge en drøm
Premiere: 25. marts 2022
Medvirkende: Kim Madsen
Intruktør: Anders Gustafsson
Spillelængde: 1 time 29 min.
Bedømmelse: ⭐⭐⭐ 3/5 (Karakterskala fra 1-5)

🎬
Anmeldelse

Anmeldelse af dokumentarfilmen Believer – How to Sell a Dream. En doku-film om Forever Living, Kim Madsen og network marketing-branchen.

Premiere i Aalborg

Jeg så Believer-filmen i Aalborg, da den havde dansk premiere 25. marts 2022. Filmen blev fremvist i Hovedbiblioteket, og ca. 99 % af de fremmødte var nogle, der på en eller anden måde er eller har været involveret i Forever Living Products, inkl. undertegnede, som er nystartet Forever Living-forhandler.

TV 2

Believer bliver angiveligt vist på TV 2 i 2023, men den bliver delt op i flere afsnit, og der vil være klip, som ikke blev vist i spillefilmen. Jeg regner med, at TV 2 kommer til at bruge den danske titel: Believer – Kunsten at sælge en drøm.

Min bedømmelse

Først og fremmest, så er filmen unik. Der findes, så vidt jeg ved, ikke andre dokumentarfilm om network-marketing-industrien. Det i sig selv er ret fedt. Kim Madsen er en helt almindelig mand, der har formået at lave gode penge på at sælge Forever-produkter, og det kan være inspirerede for andre at se, at en som ham, har opnået økonomisk succes.

Desværre viser filmen ikke rigtig noget om, hvad han helt konkret har gjort anderledes end mange andre ift. at få succes; jeg har dog fået at vide efterfølgende, at det er hans utrolige arbejdsmoral og arbejdsindsats, der har været vejen frem for ham. Ligeledes har han formået at have sin hårde barndom med mobning på børnehjem som motivation; børnene grinte af ham, da han sagde, at han bliver millionær. At “prove others wrong” kan være en stærk motivationsfaktor.

Jeg får indtryk af, at Kim Madsen ikke har prioriteret mange andre områder i sit liv. Det er som om, at det at tjene penge, har været det vigtigste for ham. Men så er han også gået all in med alt det, han har.

Filmen har også nogle sjove scener, og har for mit vedkommende helt sikkert været interessant at se. Jeg skal klart se doku-serien, når den bliver vist på TV 2.

⭐⭐⭐ Jeg giver filmen 3 ud af 5 stjerner.

💳
Køb Forever Living Produkter Online

Køb produkter fra Forever Living Products online nemt✔️ trygt✔️ og med 90 dages tilfredshedsgaranti!✔️

Gå til vores Forever Shop Kontakt os mht. afhentning eller spørgsmål

Resumé

En historie om Kim Madsen

Dokumentaren Believer – How to Sell a Dream (på dansk: Believer – Kunsten at sælge en drøm) tager udgangspunkt i danskeren Kim Madsen, som har tjent styrtende ved at sælge aloe vera-produkter og network marketing. Han har tilsyneladende opnået et liv med lykke, succes og rigdom. Men har vejen til denne succes været nem?

Network marketing

Måden, hvorpå Kim Madsen har tjent penge, kaldes network marketing, eller multi-level marketing (MLM). Der er mange holdninger til network marketing, og millioner af mennesker i hele verden er en del af det. Network marketing bliver ofte kritiseret for at være et skjult pyramidespil, hvor mange ikke tjener penge eller i værste fald kommer til at bruge penge på det.

En dokumentar om Forever Living og network marketing

Ingen medier har før fået lov til at se bag kulisserne i den ellers lukkede milliardindustri før nu. Believer-dokumentaren kommer helt tæt på den danske Kim Madsen fra Frederikshavn, som har haft kæmpe succes med network marketing.

I over 20 år har Kim rekrutteret mennesker til et af verdens største network marketing-selskaber, det amerikanske Forever Living Products, i daglig tale kaldet Forever Living eller blot Forever. Kim Madsen er i dag såkaldt Diamond Manager – en titel, der betyder, at han er blandt den absolutte elite af selvstændige forhandlere hos Forever.

Se historien om, hvordan nordjyske Kim har opnået sin succes fra en opvækst i fattigdom og ophold på børnehjem Hvem er manden, som bliver hyldet som en superstjerne til gigantiske events verden over?

📺
Se Believer – How to Sell a Dream

På vej …
Filmen vil formentligt kunne ses på TV 2 Play

💳
Køb Forever Living Produkter Online

Køb produkter fra Forever Living Products online nemt✔️ trygt✔️ og med 90 dages tilfredshedsgaranti!✔️

Gå til vores Forever Shop Kontakt os mht. afhentning eller spørgsmål