Forever Favoritter

En gennemgang af produkter fra Forever Living, som jeg elsker – og hvorfor! Velkommen til mine Forever Favoritter:

💳
Køb Forever Living Produkter Online

Køb produkter fra Forever Living Products online nemt✔️ trygt✔️ og med 90 dages tilfredshedsgaranti!✔️

Gå til vores Forever Shop Kontakt os mht. afhentning eller spørgsmål

🥇
Aloe Heat Lotion

Aloe Heat Lotion fra Forever Living er en varmecreme, massagelotion, muskelcreme, sportscreme og meget mere

Aloe Heat Lotion kan bruges til massage og ømme muskler. Den giver en dejlig varme-kulde, lidt lige som Tigerbalsam. Jeg elsker duften, og er faktisk begyndt at bruge den som en slags deodorantcreme. Men brug den ikke, hvis du barberer dig under armene! 😅 Jeg bruger Heat Lotion hver dag, og den er fantastisk.

Køb Heat Lotion fra Forever Living ≫

🥈
Forever Bright™ Toothgel

Tandpasta fra Forever Living uden fluor, og som er utroligt drøj i brug

Jeg foretrækker bare tandpastaer uden fluorid, og Forever Bright Toothgel, synes jeg, er en af de bedste i den kategori. Den er super drøj i brug – og en tube kan række op til ca. 6 måneder! Jeg bryder mig generelt ikke om tandpasta med den klassiske myntesmag, men Forever Bright er til den bedre side, og selvom smagen kun er OK i min egen optik, så opvejes det af alle de andre fantastiske ting. Jeg kender virkelig mange, som kun sværger til denne tandpasta fra Forever Living – og det forstår jeg godt.

Køb Tandpasta fra Forever Living ≫

🥉
Forever™ Bee Honey

Honning fra Forever Living – en rav-mørk, flydende og uopvarmet honning

Jeg er en kæmpe honning-nørd. I praksis betyder det, at jeg altid har ca. 20 beholdere med forskellig honning stående i køkkenskabene. Og det skal være uopvarmet honning – hvilket honningen fra Forever Living også er; dermed bevares alle de gode næringsstoffer. Jeg har altså smagt på meget honning – også noget, der koster flere hundrede kroner for et lille glas, fx god manuka-honning. Men Forevers honning er exceptionel, og er måske den bedste honning, jeg har smagt.

Køb Honning fra Forever Living ≫

Billeder af produkterne er på vej 🙂

Honorable Mentions

Forever Marine Collagen™ Et utroligt velsmagende kollagen-produkt. Det smager faktisk af slik, og der bliver brugt erythritol som sødemiddel, hvilket er et kæmpe plus i min bog.

Forever Aloe Peaches™ Lækker aloe vera-drik med smag af fersken.

Forever Aloe Mango™ Aloe vera-drik, som rent faktisk smager af mango.

Forever Aloe MPD 2X Ultra Et universalrengøringsmiddel, som er ekstremt drøjt i brug.

Aloe Propolis Creme Bare en rigtig lækker creme med propolis, som jeg ved, mange er glade for. Se også vores lille hjemmeside om propolis-creme på propoliscreme.dk.

Gå til Forever Online Shop ≫

Konklusion

En ting, jeg synes, der kendetegner Forever Living Products – ud over at de næsten alle indeholder aloe vera – er, at flere af produkterne er drøje i brug. De er simpelthen meget koncentrerede. Og det kan anses som en god ting, bl.a. ift. miljøet, fordi du sparer på mængden af emballage. Forever Living har (vistnok) over 200 produkter, og jeg synes, at mange af dem er rigtig gode, og så er der nogle få af produkterne, som er helt exceptionelle (som i verdensklasse) – efter min mening.

💳
Køb Forever Living Produkter Online

Køb produkter fra Forever Living Products online nemt✔️ trygt✔️ og med 90 dages tilfredshedsgaranti!✔️

Gå til vores Forever Shop Kontakt os mht. afhentning eller spørgsmål