Januarudsalg 2021

Januarudsalg 2021 online – Find udsalg i januar her!

Vil du være klar til januar-udsalget i 2021?

Gå ind på Facebook-siden Januarudsalg, like og følg den – så bliver du opdateret, når det store udsalg i januar 2021 slippes løs.

Hvornår starter januarudsalg 2021?

Januarudsalget i 2021 burde logisk set officielt starte 1. januar 2021, og køre t.o.m. 31. januar – men i virkeligheden starter januarudsalget typisk allerede lige efter jul, hvor julesalget jo netop er afsluttet … Og hvorfor vente helt til årets første dag med at afholde januarudsalg, når butikkerne allerede efter julens afslutning kan lokke kunder til at købe.

Der er også mange, der skal have byttet deres julegaver i december, og så er det jo oplagt også at lokke med januarudsalg i dén forbindelse.

Derudover har jeg statistik fra flere år, der viser, at vi danskere går på Google og søger på januarudsalg-relaterede ord allerede flere uger før udsalget starter; de første få søgninger begynder sjovt nok allerede i oktober.

Januarudsalget starter typisk efter 2. juledag i de fysiske butikker, og på nettet starter det flere steder allerede efter julemiddagen er indtaget.

Updates om Januarudsalg

Læs indlæg relateret til januarudsalg:

Sti: Jægermark » Januar Udsalg