Januarudsalg: Cykler

Cykel & cykeludstyr på januarudsalg i 2021

Overvejer du at købe en ny cykel eller udstyr til din cykel, så er januarudsalget et godt sted at starte, for hér kan der altså være mange penge at spare på cykler og udstyr – hvad enten det drejer sig om herrecykler, damecykler eller børnecykler.

Om denne side

Danmark er et cykelelskende land, og jeg er – lige som så mange andre her i landet – opvokset med cykler; mange forskellige cykler endda. Jeg har erfaring med BMX, MTB, racercykler og sågar gammeldags damecykler – men har dog ikke prøvet elcykler … eller ethjulet (endnu) 😅

Jeg er opvokset med en far, der har cyklet til og fra arbejde hele sit arbejdsliv – og som en stor kontrast hertil, har jeg en mor, der aldrig har lært at cykle. Heldigvis lærte jeg det 🙂

P.t. hygger jeg mig med lange cykelture på MTB i Gjern og Silkeborg-området, som har måske noget af Danmarks fedeste MTB trails.

Denne side er lavet for dig, der gerne vil spare penge på din nye cykel eller cykeludstyr. Her finder du en oversigt over gode cykelforhandlere, der potentielt har gode tilbud på cykler eller januarudsalg på cykler, samt forskellige informationer om januarudsalg.

God fornøjelse med dit cykelkøb …

Januarudsalg på cykler: Hvad kan man købe?

Der findes efterhånden MANGE slags cykler og endnu mere tilbehør og udstyr til cykler. Lad os kort gennemgå nogle af de mest populære her i artiklen. Vi kigger bl.a. på mountainbikes, racercykler, el-cykler og endda på cyklens lillebror/lillesøster: el-løbehjulet.

Januarudsalg: Mountainbike / MTB

Jeg sværger til MTB, for jeg kan godt lide at kunne komme rundt i naturen. De tykke dæk, stødabsorberingen m.m. på en MTB er genialt, hvis du vil cykle igennem parker, skov og natur. Skal du have en billigere MTB, så er det altså ikke en dårlig ide at se efter din nye MTB på januarudsalg, da en god MTB gerne koster en del.

Januarudsalg: Racercykel

Jeg har haft en længere periode, hvor jeg var glad for racercykler, da det er min fars foretrukne type cykel. Det er rart med en god racer, hvis man er “asfaltkriger”, og skal komme hurtigt frem. Og lige som mange andre cykler, er racercykler ikke billige. Hvad tror du fx en Tour de France-cykel koster? 🙂

Så ja, at lede efter januarudsalg på din nye racercykel er slet ikke en dum ide.

Januarudsalg: El-cykel

El-cykler eller e-bikes er kommet for at blive. Man kan fristes til at sige, at elcyklen er for den dovne cyklist, men sådan hænger det ikke helt sammen. Os danskere cykler MEGET, og nogle steder i landet har altså noget heftigt bakkelandskab.

Da en elcykel er en slags viderebygning på en normal cykel, er det klart, at prisen også kommer et nøk opad. Hvis jeg nogensinde skal have en elcykel, så skal jeg helt sikkert købe den på udsalg eller finde et RIGTIGT godt tilbud.

Januarudsalg på cykeludstyr

Hvor skal jeg overhovedet starte? Cykeludstyr og cykeltilbehør er MANGE ting. Der er alt fra beklædning, reservedele, hjul og dæk, cykellygter, cykellåse, cykelhjelme, und so weiter!

Januarudsalg: El-løbehjul

Et relateret transportmiddel til cyklen er el-løbehjulet. El-løbehjul er blevet enormt populære, og skal du finde dig en god pris på sådan en fætter, så er det helt sikkert værd at kigge efter tilbud på el-løbehjul eller selvfølgelig januarudsalg på el-løbehjul.

Hvad betyder udsalg?

Inden du køber cykel på udsalg vil du måske gerne være sikker på, hvordan et udsalg egentlig er defineret? Altså: hvad betyder udsalg egentlig?

Udsalg indebærer, at en butik – i dit tilfælde en cykelforhandler – sælger sine varer til en (stærkt) nedsat pris. Og butikken må ikke have ført den respektive udsalgsvare til en lavere pris førhen.

Det er din sikkerhed for, at du rent faktisk får et produkt, som butikken sælger billigere end normalt. Men om du så finder samme vare billigere i en anden butik, er selvfølgelig op til dig at undersøge.

Butikken må heller ej tilføre nye varer til et udsalg undervejs, og et udsalg må kun vare i en kortere periode. Du kan altså ikke holde udsalg på samme cykel året rundt … bare for at tage et overdrevet eksempel.

Hvad betyder januarudsalg?

Udsalg og januarudsalg er egentlig det samme. Januarudsalg er blot et udsalg, der foregår i og/eller omkring januar måned, men jeg har personligt erfaret, at der på januarudsalg kan være nogle ekstra lækre tilbud. Det er altså blot min egen personlige erfaring.

Januarudsalg er som et hvert andet udsalg omfattet af de samme hovedregler som et udsalg.

Hvor er der januarudsalg på cykler?

Cykelforhandlere holder typisk januarudsalg på cykler, og det gør mange andre butikker, der har cykler og cykeludstyr i deres sortiment, også. Cykel-udsalg i januar finder du mange steder, både offline og online.

Hvornår starter januarudsalg på cykler online?

Januarudsalg på cykler online starter naturligvis 1. januar, men mange cykelforhandlere og andre forhandlere af cykler vælger at dele de gode cykel-tilbud allerede nogle dage før. Jeg har tidligst set januarudsalg på cykler online og andre varer allerede 24. december! 😮

Hvornår begynder januarudsalg på cykler i de fysiske butikker?

De fleste fysiske butikker afholder januarudsalg på cykler fra eller efter den 1. januar – men nogle vælger også at åbne op for salget tidligere, lige så snart det ikke længere er helligdag. Spørg din lokale cykelforhandler, om de starter januarudsalget på cykler tidligere end andre.

Sti: Jægermark » Januarudsalg » Januarudsalg: Cykler