Januarudsalg: Vin, øl & spiritus

Køb spiritus, vin og øl på udsalg online i januar 2021

Butikkerne har gerne gode tilbud på alkoholiske drikkevarer, specielt ifm. mærkedage og de forskellige sæsoner. Det store udsalg i januar, efter julen har lagt sig, byder også ofte på gode tilbud på vin, øl og spiritus i lange baner.

Hvem har lavet denne side?

Jeg hedder Jan, og jeg har lavet dette indlæg om januarudsalg på alkoholiske drikkevarer, såsom øl, vin og spiritus. Jeg har også lavet en masse andre indlæg om januarudsalg.

Jeg har udarbejdet produktguides til nettet i mange år, og så elsker jeg gode drikkevarer – særligt de alkoholholdige 🙂 Og hvem gør ikke det.

Jeg er særligt vild med dansk mjød og rødvin – gerne en Zinfandel, eller noget fra Lodi-distriktet i Californien. Jeg er også ret glad for Jägermeister, hvilket passer meget godt med mit efternavn (Jægermark).

Udsalg på øl, vin og spiritus i januar: Hvad kan man købe?

Du kan nærmest købe alle slags alkoholiske drikkevarer på januarudsalg – men du kan være særligt opmærksom på øl, vin og drikke, der ikke længere er relevante for julesæsonen.

Grundlæggende kan du ellers finde alt på januarudsalg … fra rødvin til hvidvin, bobler, mousserende vin, rosévin, cider, portvin, mjød (som er honningvin), whiskey, cognac / brandy / armagnac, rom, vodka, forskellige slags øl, især juleøl (som ikke er blevet solgt i juletiden) og forskellige specialøl.

Personligt går jeg altid på jagt efter juleøl i januar måned. Der kan være nogle virkelig gode tilbud, især i supermarkederne, som bare vil af med juletidens øl, vin og andre alkoholholdige varer.

Hvad betyder udsalg?

Har du styr på, hvad udsalg egentlig betyder … sådan 100 procent?

Udsalg indebærer, at en butik sælger sine varer til en stærkt nedsat pris. Derudover må ordet udsalg kun benyttes, hvis butikken i forvejen har ført varerne i sit sortiment og altså har solgt dem til en højere pris før udsalget.

En butik må heller ikke tilføre nye varer til et udsalg – fx et januarudsalg – undervejs, og et udsalg må kun vare i en kortere periode. Kilde: Wikipedia.

Hvad betyder januarudsalg så?

Januarudsalg er en periode med udsalg i januar måned – men udsalget kan også starte lidt før (læs mere om det længere nede), Januarudsalg er omfattet af samme regler, et normalt udsalg er omfattet af.

Mens et januarudsalg står på nedsætter butikkerne priserne på eksisterende varer i varesortimentet. Januarudsalg er ikke kun forbeholdt de fysiske butikker – i dag afholdes der (i stor stil) også januarudsalg online.

Hvor er der januarudsalg på vin, øl og spiritus?

Før i tiden var det særligt fysiske butikker, fx vinforhandlere eller supermarkeder, der havde udsalg på øl, vin og spiritus i januar måned. Men nu er det sådan, at januarudsalget også har bevæget sig online.

Hvornår starter januarudsalg på spiritus, øl og vin online?

Officielt starter januarudsalg på alkoholiske drikkevarer og alt andet 1. januar online. Men i virkeligheden starter det typisk allerede i slutningen af december, lige efter juleaften, når julehandlen er overstået. Det vil sige: online udsalg på øl, vin og spiritus i januar 2021 starter i slutningen af december 2020.

Hvornår begynder januarudsalg på øl, vin og spiritus i de fysiske butikker?

I mange fysiske butikker starter januarudsalget på alkohol-holdige drikkevarer allerede på den første åbningsdag efter juleaften. Så allerede i slutningen af december kan du regne med at finde januar-udsalg hos vinforhandlere, ølforhandlere og deslige.

Sti: Jægermark » Januarudsalg » Januarudsalg: Vin, øl & spiritus