Forbrugerguide: De bedste lån i 2017

Her er researchen, der peger på, hvilke lån, der er mest populære hos danske lånetagere i 2017. Er du på udkig efter en side med en lidt anderledes tilgang til at finde de bedste lån i 2017 i forhold til de mange forskellige sammenligningssider (som også kan være gode!), er du i hvert fald kommet til det rigtige sted ...

✎ Opdateret marts 2017 - Jeg har altid været af den holdning, at hvis du skal købe et produkt eller på en eller anden måde investere i noget vigtigt, så er det bedst at undersøge markedet, og se hvad andre anbefaler eller hvad der er populært. Det er en god regel - om man vil - i forhold til shopping, som kan bruges i mange tilfælde. Og kommer det til at låne penge på nettet i form af kviklån eller forbrugslån, så ser jeg kun fornuft i at lave noget ordentlig research.

Klik direkte videre til de bedste lån i 2017

Tilgangen til at finde de bedste lån

For at finde det bedste lån i 2017 bruger jeg flere kilder. Min tilgang er som følger: Arbejder du - som jeg - med at drive hjemmesider og med digital markedsføring, kan du anmode om at blive optaget hos såkaldte affiliate-netværk, som samarbejder med de store danske og nordiske låneudbydere. Dette muliggører adgang til helt unik statistik, som du - ved at lave nogle udregninger - kan bruge til at finde frem til, hvilke lån, der er populære. Lægger du dette sammen med sådan noget som TrustPilot-anmeldelser (som man dog skal være meget varsom med at bruge, hvis man ikke ved, hvad man gør) sammen med hvad andre hjemmesider og enkeltpersoner anbefaler rundt omkring på nettet, så kan man lave sit eget sammendrag, der - hvis du spørger mig - kan give en nogenlunde indikation af, hvilke lån, der kan være fornuftige* at gå efter.

Jeg skal skynde mig med det samme at sige, at det er svært at sige, hvad der er det bedste lån for netop dig, da jeg ikke har nogen informationer på dig, ikke ved, hvilket lånebeløb, du har i tankerne, hvor gammel du er, hvad pengene skal bruges til, om du står registreret i RKI, osv. Men brug nedenstående som en indikator til, hvilke online lån, der bliver optaget ofte netop nu. * Jeg vil til hver en tid foreslå dig at tale med en bankrådgiver, hvis du vil optage et pengelån - men er dette ikke en mulighed, du overvejer eller kan anvende, så er der herunder - og på eget ansvar - mit bud på de mest populære og bedste lån - hvad enten det er kviklån eller forbrugslån, du er på udkig efter. Du er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål på jan@jaegermark.dk.

Men hov, hvad er egentlig forskellen på kviklån, forbrugslån og alle de andre lån, der findes, tænker du måske? Se quick-links til beskrivelserne af de forskellige lån lige hernede, eller tjek oversigten med alle de bedste lån i 2017 i afsnittet af samme navn herunder.

Quick-links: Forbrugslån - Kviklån - Quicklån - Hurtiglån - Mikrolån - Minilån - SMS-lån - Lån uden sikkerhed - Lån med NemID

Bedste lån 2017

HUSK: Det er uforpligtende og gratis at ansøge om et forbrugslån.

Låneudbydere: Dette er oversigten, der viser alle de mest populære lån for 2017, uafhængigt af lånebeløbet. Her finder du både de mindre kviklån og de forbrugslån.

Vi nævner følgende lånefirmaer herunder: Bank Norwegian - ModusFinans - Nordiclån - Fokuslån - L'EASY Minilån - L'EASY Afbetaling

Bank Norwegian

Bank Norwegian - Lån Bank Norwegian har allerede over en halv million kunder i Norge og Sverige og er foruden i Danmark også åbnet i Finland. Bank Norwegian tilbyder et af de mest populære lån netop nu i 2017, og har også været et meget populært lån i 2016. Det er også det lån, hvor du kan låne mest, nemlig 400.000 kr. - næsten en halv million! Skal du låne penge via Bank Norwegian skal du være fyldt 23 år, så hvis du er under 23 år, skal du tage et kig på et af de andre lånemuligheder herunder.

Lån 1.000 - 400.000 ✔ Tilbagebetaling: 12 - 180 måneder ✔ Min. alder 23 år ✔

ModusFinans

ModusFinans - Lån ModusFinans er et utroligt populært. Her har du eksempelvis mulighed for at vælge 2 måneder, hvor du ikke afdrager, hvilket giver dig et større råderum.

Lån 10.000 - 50.000 kr. ✔ Tilbagebetaling: 12 - 78 måneder Få 2 afdragsfrie måneder ✔ Min. alder 20 år ✔

Nordiclån

Nordiclån - Lån Nordiclån er et af de nyeste lån i Danmark. Man behøver ikke at stille sikkerhed for lånet, og pengene kan derfor bruges, som man lyster.

Lån 10.000 - 50.000 kr. ✔ Tilbagebetaling: 12 - 80 måneder ✔ Min. alder 20 år ✔ Lån penge uden sikkerhed ✔

Fokuslån

Fokuslån - Lån Fokuslån er et populært lån, hvor du kan vælge rente- og afdragsfri periode, som det passer dig.

Lån 10.000 - 75.000 kr. ✔ Tilbagebetaling: 12 - 80 måneder ✔ Min. alder 20 år ✔ Vælg rente- og afdragsfri periode, som det passer dig ✔

L'EASY Minilån

L'EASY Minilån - Lån L'EASY tilbyder med sit Minilån et mindre online lån med hurtig afbetaling. Dette er lånet for dig, der er intereresseret i at låne et mindre beløb samt tilbagebetale over en relativt kort periode.

Lån 5.000 - 10.000 kr. ✔ Hurtig tilbagebetaling på 12 - 36 måneder ✔ Min. alder 20 år ✔ Kan indfries uden indfrielsesgebyr ✔

L'EASY Afbetaling

L'EASY Afbetaling - Lån Køb på afbetaling - På leasy.dk finder du et hav af spændende produkter - alt lige fra smartphones, computere, fladskærms-tv og hvidevarer - som du kan købe på afbetaling. Det fungerer nogenlunde lige som et lån, hvor du i stedet for køber et eller flere produkter, og tilbagebetaler prisen ved at afdrage et fast beløb hver måned.

Elektronik og tv på afbetaling ✔ Hvidevarer på afbetaling ✔ iPhone og smartphone på afbetaling ✔ iPad og tablet på afbetaling ✔ Stationær og bærbar computer på afbetaling ✔

Forbrugslån

Et forbrugslån er et lån, der typisk bliver optaget med henblik på at forbruge, dvs. købe en eller flere ting. Og det kan jo være til hvad som helst. Der er ingen regler for, hvor stort eller småt lånebeløbet på et forbrugslån er, ej er der heller regler om, hvad du må købe eller ikke købe for de lånte penge, men der er bred konsensus om, at lånebeløbet kan være både i den lavere ende (hvor det oftest kaldes et kviklån) og i den højere ende, hvilket inden for lånemulighederne i 2017 er maks. 400.000 kr. - altså næsten en halv million!

Find de bedste forbrugslån i 2017 i oversigten med de bedste lån lige nu

Kviklån

Et kviklån kan betegnes som værende et lån, hvor alt ved selve lånet er kvikt ... eller sagt på lidt pænere dansk: hurtigt. Et kviklån er derfor typisk hurtigt at optage, hurtigt om at blive godkendt af den respektive låneydbyder og udbetalingen sker også typisk hurtigt. Derudover henviser det også til et lånebeløb, der er i den lavere ende, med henvisning til "hurtige penge". Et kviklån vil typisk være på alt lige fra det mindste beløb, man kan låne - 1.000 kr. - til måske 5.000 eller maks. 10.000. Der er ikke nogen fast regel for, hvor stort et kviklån kan være, men der er bred konsensus om, at det er lille lån ...

Se de bedste kviklån i 2017 i oversigten med de bedste lån netop nu

Quicklån

Er quicklån - eller quick-lån - er blot en anden (og forkert) måde at skrive kviklån på.

Find de bedste quicklån i 2017 i oversigten med de bedste lån lige nu

Hurtiglån

Et hurtiglån, hurtig-lån er som navnet antyder et hurtigt lån, dvs. et lån, du kan optage hurtigt, kræver hurtig godkendelse og har hurtig udbetaling. Læs beskrivelsen for kviklån, som dækker over det samme.

Find de bedste hurtiglån i 2017 i oversigten med de bedste lån her

Mikrolån

Et mikrolån - kan også skrives microlån - er et lån, hvor lånebeløbet er kendetegnet ved at være i den helt lave ende. Et mikrolån kunne derfor være et lån på helt ned til 1.000 kr. eller 2.000 kr. Der er ingen faste regler for, hvor stort lånebeløbet for et mikrolån er, men der er bred konsensus om, at det er det mindste lån, som du vil kunne optage.

Find de bedste mikrolån i 2017 i oversigten med de bedste lån her og nu

Minilån

Et minilån - eller mini-lån - er et lån, hvor lånebeløbet er i den lave ende, men ikke helt så lavt, så det kan betegnes som værende et mikrolån. Der er ikke nogen fast regel, der siger, at et minilån er på så og så meget, men hvis vi tager udgangspunkt i, at et mikrolån er på 1.000 - 2.000 kr. i størrelsen, så kan et minilån være på 2.000 op til måske 5.000 - til allerhøjest 10.000 kr. (vil jeg mene).

Find de bedste minilån i 2017 i oversigten med de bedste lån her og nu

SMS-lån

Et SMS-lån - skrives også sms-lån - siger næsten sig selv: Det er et lån, du kan ansøge om, ved at skrive en sms med din telefon.

Find de bedste lån i sms-lån-størrelsesordenen i 2017 i denne oversigt

Lån penge uden at stille sikkerhed

Nogle låneudbydere tilbyder såkaldte "lån uden sikkerhed", altså lån, hvor du ikke behøver at stille en økonomisk sikkerhed for at lave lånet.

Find de bedste lån uden sikkerhed i 2017 i oversigten over de bedste lånemuligheder

Lån penge med NemID

Flere og flere låneudbydere tilbyder efterhånden muligheden for at underskrive med NemID. Det sparer dig ganske enkelt for en masse tid.

Her ser du de bedste lån i 2017 med mulighed for at skrive under med NemID: Oversigt med lån