Massage i Hornslet

Leder du efter en god massør i Hornslet, på Djursland el. Aarhus-området, så læs med her

Jeg har været så priviligeret at få massage flere gange om måneden siden 2013. Jeg har prøvet forskellige massører og massagestile, og jeg synes, jeg har fået en god fornemmelse af, hvad der er godt og hvad der er knap så godt. Jeg skal sige med det samme, at jeg ikke er til thai-massage, og leder du efter anbefalinger eller anmeldelser af thai-massage i Hornslet, Djursland eller Aarhus, så findes der mange andre steder, hvor du kan finde mere info om netop det.

Anbefaling

Min anbefaling går til Ninna, som driver Care-clinic på care-clinic.dk. Jeg har fået massage af mange forskellige massører, og af dem alle, er Ninna den absolut bedste. Og så skader det ikke, at hun bor i samme by som jeg (Hornslet). Care-clinic har massageklinik i Hornslet (Skader) samt i Lystrup, Aarhus. Dertil er det også muligt at bestille mobilmassage. Mine varmeste anbefalinger herfra.

Jeg kan også varmt anbefale Konni fra Massageværket, som har klinik i Hadsten.

Om den bedste massage i Hornslet, dvs. fysiurgisk massage og sportsmassage
Min anbefaling går til Care-clinic, som yder den bedste massage, jeg har stiftet bekendtskab med. Virksomheden drives af Ninna, som er et venligt og behageligt menneske, der virkelig har en utrolig kropsforståelse og viden. Mine varmeste anbefaler til dig, der søger en massør i Hornslet, eller massage på Djursland og Aarhus-området.
Massage i Hornslet
Dato: 11-01-2017
10 / 10 stjerner