Rygestop

Hvis jeg kan stoppe med at ryge, så kan du også!

Naturligt RYGESTOP ⇒ Sådan stopper du med at ryge NEMT og for evigt!

Jeg vil vove at påstå følgende: At stoppe med at ryge er ekstremt svært ... og ekstremt nemt

... Og hvordan i alverden skal det lige give mening? Jo, ser du: Et rygestop kan være et helvede, hvis du ikke ved, HVORDAN du skal stoppe med at ryge. Men hvis du lærer at identificere alle de udfordringer, du potentielt kan møde i et rygestopsforløb - og hvis du lærer, hvordan du overkommer disse udfordringer - så er dine chancer for at smide tobakken for evigt SUPER gode!

Nå ja, og det er mig på billedet ... med 40 cigaretter i munden, for at fejre mit 2. år som røgfri. Jeg havde i øvrigt ikke en snert at rygetrang dengang og heller ikke i dag. Ærligt.

Mine rygestop-erfaringer

Jeg hedder Jan Jægermark, og jeg er fra 1979. Jeg startede - desværre - med at ryge cigaretter, da jeg var 15 år. Og det fortsatte så desværre i ca. 20 år. I dag er jeg 100 % røgfri siden 4. april 2013 og i øvrigt UTROLIGT glad for, at det er lykkedes mig at undslippe nikotin-fængslet! Jeg ved, at jeg ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG vender tilbage, og sådan håber jeg inderligt, at du også vil have det, når du engang stopper med at ryge.

Jeg tror på, at ærlighed ALTID er vejen frem, og derfor vil jeg med det samme sige, at det tog mig flere forsøg at stoppe med at ryge. Men hvis du læser med her, så kan du være ganske tryg, for du kommer nemlig til at lære af mine fejl, og dermed reducerer du din chance for at fejle væsentligt. Helst vil jeg jo gerne sige, at du med garanti stopper, men i virkeligheden er det dig, der styrer det. Nå men ... hvordan stoppede jeg så? Jeg stoppede ved hjælp af bogen Endelig ikke-ryger af Allen Carr. Første gang jeg læste den stoppede jeg. Men desværre fulgte jeg ikke alle rådene, og så faldt jeg i igen. Nogle år senere, da jeg læste bogen - flere gange endda - så kunne jeg bare ikke forstå budskabet. 4. april 2013, da jeg læste bogen for sidste gang, vidste jeg, at nu var det nu eller aldrig, og der fulgte jeg - og følger stadig den dag i dag - SAMTLIGE råd, for det er nemlig vejen frem.

Rygestop-bog: Endelig ikke-ryger, Allen Carr

Læs bogen Endelig ikke-ryger af Allen Carr. Det er BOGEN, der fik mig til at stoppe. Den er HAMMER effektiv! Allen Carr røg 100 cigaretter om dagen, inden han stoppede med at ryge. Ja forestil dig lige det ... Og han stoppede naturligt, uden nikotinplastre og andet crap!

Rygestop-guide

Her følger min guide til rygestop. Den er baseret på

Nedtrapning virker ikke

Der er ingen god grund til at trappe ned på cigaretterne inden dit rygestop. Det gør bare, at du tillægger cigaretterne en speciel værdi: Du