SEO - Guide - Hvad er Søgemaskineoptimering til Google

SEO

Boost dit besøgstal med SEO fra Jægermark Media

SEO Specialist Jan Jægermark

Jeg hedder Jan, jeg er en SEO-nørd, og har arbejdet med SEO siden 2007 samt med hjemmesider siden 2001. Klik og udvid for at læse mere om mine SEO-erfaringer herunder:

Læs mere om mig

Min primære erfaring med SEO kommer af at være selvstændig SEO-konsulent, hvor jeg har hjulpet mindre og større virksomheder.

Gennem årene har jeg dog også opnået erfaring som in-house SEO Specialist, med SEO-ansvaret for en portefølje af nordiske webshops, og som Senior SEO Manager på bureau, hvor jeg har rådgivet store danske og internationale brands.

Alt i alt har jeg optimeret flere hundrede websites – små som store – og den erfaring kan komme dig til gode i et eventuelt SEO-samarbejde med mig.

Referencer på SEO

Jeg har bl.a. udført SEO-opgaver for følgende virksomheder:

Bilka whiteaway Ageras Ofir Skousen SNE & SNÖ Skirejser Dansk Bilferie Silvan Grundfos Sansegynge Audi TEX-TRYK Colliers Aalborg Skilte Coop WhiteAway Group Bang & Olufsen

SEO-services

Jeg hjælper typisk med følgende:

✅ Generel SEO-rådgivning
✅ SEO-workshops og oplæring
✅ Site audits
✅ Tekniske SEO-analyser
✅ Keyword-analyser
✅ Indholdsoptimering
✅ UX-optimering
✅ CTR-optimering
✅ Link building
✅ Local SEO
✅ Online Reputation Management
✅ SEO-strategi

God SEO kræver en bred forståelse for web og marketing

Jeg har mange års erfaring med andre discipliner, som typisk er relevante i SEO-arbejdet, såsom copywriting, konverteringsoptimering, webdesign, usability, webanalyse, SoMe Marketing, affiliate marketing og meget mere.

Jeg har det brede kendskab til online marketing, men min store styrke ligger i detaljerne: Jeg elsker at top-optimere websites ned til mindste detalje. Jeg går efter det perfekte – men der er altid noget, der kan optimeres!

Jægermark Media

📍 Hornvej 4, 8883 Gjern
📱 60559057
✉️ jan@jaegermark.dk
🖥️ jaegermark.dk
ℹ️ CVR-nr. 31238269