Referencer på SEO

Et udpluk af virksomheder, jeg har hjulpet med SEO

Bilka whiteaway Ageras Ofir Skousen SNE & SNÖ Skirejser Dansk Bilferie Silvan Grundfos Sansegynge Audi TEX-TRYK Colliers Aalborg Skilte Coop WhiteAway Group Bang & Olufsen

Jeg fik anbefalet Jan og fik tidligt et godt indtryk af forløbet. Vi udvalgte 30 specifikke keyword vi ville stige i rank på og dernæst skulle vi tales ved med ugers mellemrum, hvor jeg har fået en fin rapport, der for mig som travl leder, let kan se at at tingene virker og at vi er på rette kurs. Det gør det både effektivt og nemt for mig at sælge videre ind i min organisation.

– Søren Rokkjer, marketingchef, Ofir.dk

Min viden om søgemaskineoptimering var ret begrænset, da jeg henvendte mig hos Jan med min nye hjemmeside, og mit ønske om at opnå side 1-placeringer på Google. Resultatet blev dog langt mere end jeg havde håbet på! Jeg fik, og har til dato, top 5 placeringer på Google, på stort set alle mine sider, og samtidig steg min besøgstrafik fra Google med hele 2.000%!

– Casper Stentoft, it og marketing, SNE & SNÖ Skirejser A/S

Igennem flere år har jeg været heldig nok til at arbejde sammen med Jan i forbindelse med flere forskellige projekter og har altid kunne trække på hans utrolige viden indenfor SEO. Udover at have en inspirerende personlighed, fantastiske skriftlige egenskaber og excellent teamwork, er Jan blandt de absolut klogeste folk i den danske SEO branche.

– Christian Jessen, Chief of Staff, ZyseMe

Jeg har i forbindelse med flere af mine projekter, haft mulighed for at trække på Jans store viden indenfor SEO. Jeg vil derfor på intet tidspunkt tøve med at ansætte ham, hvis jeg får yderligere brug for søgemaskineoptimering.

– Eirik Svith, Senior Platform Engineer, Saxo Bank