Januarudsalg: Vitamix

Køb Vitamix-blender på udsalg i januar 2021

At købe en af de dyreste (og bedste) blendere på tilbud giver god mening. Det skal ses som en investering. Vitamix er det ældste firma i verden, som kun producerer blendere og tilbehør til blendere. Herunder har jeg lavet en oversigt med gode webshops, hvor du kan købe Vitamix. Hilsen en (glad og tilfreds) Vitamix-ejer 🙂

Vitamix på januarudsalg

Jeg købte selv min Vitamix-blender på tilbud for et par år tilbage. En Vitamix Ascent A2500 i sort. Jeg var tålmodig, og havde ventet længe på, at den ville dukke op til den rette pris. Da den koster nogle tusind kroner, kan det godt give mening at finde den på januarudsalg, på Black Friday eller på tilbud generelt.

Jeg er (stadig) vildt glad for den, og den bliver brugt flittigt!

Vitamix er bare ikke en billig blender, hvis du skal sammenligne den med mange andre blendere. Men heldigvis ER den nemlig ikke som alle andre blendere. Det er en powerblender uden lige, og den er bestemt pengene værd, for kvaliteten fås nok ikke højere.

Det er en blender, du formentlig kommer til at have gavn af i mange år fremover. Jeg kender en, som har haft den samme Vitamix-blender i mere end 10 år. REN kvalitet!

Mere januarudsalg