Sliberondeller v/ Sliberondel.dk

Vi har hos Jægermark Media for nyligt lanceret en ny hjemmeside – Sliberondel.dk – der handler om sliberondeller, og vil i den forbindelse gerne dele et indlæg i relation til dette

Køb sliberondeller, tilbehør & udstyr

Se vores oversigt over de bedste sliberondel-forhandlere online, og gør et godt køb!

Reklamelink: Carls.nu
Nordens største udvalg af sandpapir ✔️ “Fremragende” på Trustpilot ✔️ Levering 1-2 dage ✔️
⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Reklamelink: Globaltools.dk
Prisgaranti ✔️ 60 dages returret ✔️ Børsen Gazelle-vinder ✔️

Reklamelink: Toolster.dk

Reklamelink: Dorch & Danola

Reklamelink: Davidsens Tømmerhandel

Reklamelink: Homeshop.dk

Reklamelink: Byghjemme.dk

Reklamelink: Frishop.dk

Vil du vide mere om slibepapirsrondeller og slibepapir i bedste kvalitet og til alle mulige formål? Herunder kan du få overblik over sliberondel-butikker, vi synes er gode, og desuden kan du finde et overblik over de mest populære sliberondel-mærker.

Køb sliberondeler

Leder du efter sliberondeller / slibeskiver i god kvalitet, til diverse formål og til en fordelagtig pris? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Sliberondel.dk rådgiver vi dig i at finde sliberondeller på internettet. Find sliberondeller i alle de populære korntyper og størrelser / diametre samt til diverse formål. Find bl.a. sliberondeller til Eks. girafslibere, kantslibere,excenterslibere (rondelslibere), polérmaskiner, fiberskiver samt lamelskiver til vinkelslibere. Har du svært ved at finde lige præcis den rondel, som du leder efter, så kontakt os, og vi skal gøre vores bedste med at hjælpe dig bedst muligt … Se vores kontaktinformationer i menuen her på hjemmesiden.

📗
Sliberondel-FAQ


Hvad er en sliberondel?

En slibepapirsrondel er helt enkelt et rundt slibepapir. De anvendes fx på en rondelsliber eller på en anden type af slibemaskine, der har et hoved, som kan roterer.


Hvilke typer sliberondeller findes der?

Der findes flere forskellige varianter. F.eks. rondeller med huller, eller rondeller, som er lavet til at blive limet eller fastgjort vha. velcro.


Hvilken størrelse korn til sliberondel er bedst?

Kornstørrelse: Det kan anbefales at du bruger forskellige korn-størrelser. Jo mere finkornet slibepapirsrondel, jo glattere resultat får du. Det er dog ikke muligt at slibe fint på meget groft materiale – så begynd f.eks. med en grovkornet slibepapirsrondel, og slut af med et fint sandpapir. Med dette får du en fin og glat overflade.

Populære brands

Her finder du en tabel med de mærker, som ud fra vores research er mest efterspurgte, når det kommer til køb af slibeskiver samt udstyr og tilbehør:

📛 Brand ⭐ Popularitet
Bosch Meget høj
Einheil Høj
Makita Høj
Dewalt Høj
Carbide Høj
Norton Høj
3M Høj
Dremel Mellemhøj
PFERD Mellemhøj
Proxxon Mellemhøj
Klippo Mellemhøj
Mirka Mellemhøj
Terrazzo Mellemhøj
Rokamat Mellemhøj
Ryobi Mellemhøj

Andre populære butikker

Dette er over andre webshops, der ud fra vores undersøgelser også er efterspurgte ift. køb af slibeskiver samt relateret tilbehør og udstyr:

jem & fix • Festool • BAUHAUS • Biltema • Harald Nyborg • Silvan • STARK • XL-BYG • thansen