Barbergrej: Bedste barberskraber i test 2017

Bedste barberskraber i 2017? Her er barbergrejet, der ikke blot er den billigste måde at barbere sig på, men også giver det bedste resultat. Se mine erfaringer med den bedste barberskraber på markedet.

Jeg fik nok af dyre Gilette-produkter og jeg skal komme efter dig. Jeg tænkte, det kan da virkelig ikke passe, at det skal gå flere hundrede kroner om måneden til dyre skrabere, der bliver sløve efter få ganges brug. Denne side vil blive opdateret yderligere med information, men jeg synes, at du med det samme skal vide, hvad jeg er kommet frem til som værende den absolut billigste og bedste løsning, når det kommer til at klare en tæt barbering med en skraber. Jeg barberer både ansigt og kronrager ofte mit smukke hoved, så det er vigtigt for mig med noget, der bare fungerer, men heller ikke koster en bondegård.

Jeg anbefaler

Proshave DE Skraber P40 TTO - Med denne skraber udskifter du blot selve barberbladet. Barberblade koster intet, og de er giver en lige så perfekt - hvis ikke bedre - barbering, end en alt for dyr Mach-5000 Super Duper Hyper Skraber fra Gilette osv.

Derby Extra, Coated Barberblade - Jeg har prøvet disse barberblade samt nogle fra Mühle, hvoraf sidstnævnte ikke var lige så gode som dem fra Derby. Derfor anbefaler jeg Derby Extra, Coated barberblade, som blot koster 2,5 kr. pr. blad. Det er da for vildt, når man kan give flere hundrede kroner for andre produkter.

Tip: Det anbefales at prøve forskellige barberblade, da der er en lille forskel på. Jeg er fint tilfreds med dem fra Derby, men dem fra Mühle var lidt for "hidsige" til min smag - måske vil du opleve dem på en anden måde. Prøv dig frem - de koster jo nærmest ingenting.

Konklusion

Det her er altså bare den billigste barbering, du kan få for pengene - der er ingen tvivl. Og så er det tilmed også den tætteste og bedste barbering.

Del også gerne dine egne erfaringer hernede i kommentarerne :)

Kommentarer

Læg en kommentar! :) ... hvis du har noget på hjerte, ideer, feedback, ros eller ris (helst den spiselige slags). Hold det i en sober tone, og lad være med at spamme med links osv. Mere info: Kommentarer og kommentarpolitik på Jægermark.dk.