Coming 2 America Film Anmeldelse

Filmanmeldelse: Coming 2 America (2021)

Er Coming 2 America værd at se? Find ud af det i denne anmeldelse af fortsættelsen til Coming to America fra 1988

ℹ️
Information

Filmtitel: Coming 2 America
Stream her: primevideo.com
Udgivelsesdato: 30-02-2021
Skuespillere: Eddie Murphy, Arsenio Hall, Shari Headly, Wesley Snipes, Morgan Freeman, James Earl Jones
Instruktør: Craig Brewer
Bedømmelse: ⭐⭐⭐ 3/5 (Karakterskala fra 1-5)

Shit … det er vildt at tænke på, at det er hele 33 år siden, at den gode gamle Coming to America starring Eddie Murphy og Arsenio Hall udkom. Det er nok også de færreste, der havde regnet med, at der ville komme en efterfølger til denne unikke og fucking fantastiske film, som er blandt mine – og sikkert også mange andres – favoritfilm.

Her kan du læse min anmeldelse af Coming to America 2, eller rettere sagt: Coming 2 America, som den selvfølgelig er blevet døbt. Skal du se den, eller ej? Læs min anmeldelse, og bliv mindst 1 milliard procent klogere …

Btw … undertegnede er KÆMPE Coming to America-fan. Jeg har set 1’eren maaange gange. Har du aldrig set den første Coming to America (shame on you), så se den lige, inden du ser 2’eren. Coming 2 America har nemlig uendeligt mange referencer til sin forgænger.

Eksklusivt på Amazon Prime Video

Coming 2 America er lanceret eksklusivt på Prime Video. Så du skal lige oprette dig dérinde for at kunne streame den – og samtidig får du adgang til mange andre film, serier, dokumentarer og whatnot. Den første Coming to America-film kan i skrivende stund også findes derinde.

📺
Stream Coming 2 America

Se hos Prime Video

Coming 2 America-trailere

Coming 2 America Official Trailer #1
Coming 2 America Official Trailer #2

Kort om handlingen

Lisa (Shari Headly) og Akeem (Eddie Murphy) lever det gode liv i Zamunda sammen med deres tre døtre. Akeem bliver kronet som konge, men kan ifølge Zamundas traditioner kun føre arven videre til en søn. What to do? Han finder ud af, at han faktisk har en søn i Queens, som han aldrig har set. Så atter engang tager Akeem og Semmi (Arsenio Hall) til Queens – denne gang ikke for at finde en dronning, men for at finde Akeems søn.

Anmeldelse – Kort og godt …

Hvis du seriøst forventer, at Coming 2 America er lige så god eller bedre end sin forgænger, så er du en fugl. Coming to America fra 1988 er et MESTERVÆRK, og i det hele taget en helt unik film, der er svær at overgå. Men der bliver gjort et godt forsøg, og særligt hvis du kunne lide 1’eren, så vil du også grine højlydt, når du ser 2’eren.

Coming 2 America er meget mere crazy end 1’eren. Nogle gange virker det ALT for crazy og overdrevet – men jeg kan godt lide det. Jeg elsker, hvordan der KONSTANT er referencer til 1’eren, selvom det for nogle sikkert kan give en remake-følelse.

Et dejligt gensyn, men kan måske føles som en remake i stedet for en fortsættelse.

Alt i alt giver jeg Coming 2 America 3 ud af 5 stjerner. For Coming to America-fans er den en must-see, men man kan ikke forvente, at den slår den første film.

Var jeg ikke Coming to America-fan, havde jeg måske givet den 2 stjerner.

⭐⭐⭐

Skriv gerne en kommentar, og lad mig høre, hvad du synes om den 🙂

Filmanmeldelse: Coming 2 America (2021)

Kategorier: Anmeldelser, Filmanmeldelser, Indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.