Gardiner efter mål

Køb billige gardiner efter mål online

Nyhed: Book en gratis gardinbus hos Gardinbussen-Prisgaranti.dk (reklame), som hjælper med bl.a. opmåling og valg af de rigtige gardiner. Vi har lavet en oversigt over gardinbusser i Danmark, så du hurtigt kan finde din nærmeste gardinbus. Se mere på iinfo.dk/gardinbus. Se også: gardinbus-priser.

Specialmål på gardiner: Har du brug for gardiner efter mål, så er du kommet til det rette sted. Her finder du en guide til valg og køb af gardiner samt en oversigt over anbefalede gardinforhandlere online, som sælger billige gardiner på mål / specialmål.

🪟
Køb Gardiner

Køb billige gardiner online. Søg tilbud på bl.a. plisségardiner, persienner, mørklægninsgardiner, lamelgardiner, foldegardiner, VELUX-gardiner, panelgardiner, børnegardiner og almindelige gardiner:

GardinShoppen / gardinshoppen.dk

GardinShoppen

annonce

Gardinbussen

Gardinbussen

annonce


Luxo Living / luxoliving.dk

Luxo Living

annonce


Homeshop / homeshop.dk

Homeshop

annonce

Forbrugerguide til valg af nye gardiner

Bliv gardin-ekspert på ingen tid

Hvis du tænker, at gardiner kun er noget, din gamle bedstemor har brug for, kan du godt tro om. Gardiner er nemlig tilbage i boligen – i flere typer, mål samt materialer end nogensinde før. Med denne guide lærer du, hvad de forskellige typer af gardiner passer bedst til, så du derudfra bedre kan få klarlagt, hvad der passer bedst til lige præcis din bolig.

Rullegardiner, der rykker!

Rullegardinet er helt enkelt, rent og nærmest minimalistisk i udtrykket. Udover at fungere fint til mørklægning, idet det afskærmer tæt i top, bund samt sider, fylder det minimalt, når det er rullet op. Det har typisk et helt enkelt kæde- eller snoretræk, der (heller) ikke er meget synligt. Rullegardiner fås i rigtig mange forskellige kulører og kvaliteter, med og uden mørklægningsfunktion. Sidstnævnte er særligt velegnede i soveværelse og/eller børneværelse, mens førstnævnte er særligt velegnede i for eksempel stue og køkken, hvor det er smart at minimere indkig uden samtidig at aflukke helt for lyset udefra. Her er særligt rullegardin i transparent eller semintransparent et ideelt valg. Rullegardiner fås i forskellige kvaliteter og kulører ? der er fx ingen, som siger, at mørklægningsgardiner absolut behøver at være mørke; de virker også fint i hvid eller andre farver. Vælg, hvad der fungerer til dig og din stil – så vil resultatet blive bedst.

Køb billige rullegardiner her

Dualistiske Duo Rollers

Duo Rollers – eller Duo-rullegardiner – er en type rullegardiner med persiennefunktioner. Duo-gardiner er kendetegnende ved at have to stoflag af transparante og ikke-transparante striber. Med Duo Rollers kan du lukke lyset helt ude eller efterlade en lille stribe til at være åben. Dette er ideelt til rum, hvor du gerne vil lege med lysindfaldet.

Køb flotte Duo Roller-rullegardiner her

Prangende plisségardiner

Plisségardiner er blandt de bedste mørklægningsgardiner, der findes, dels pga. materialet, dels pga. den gode pasform til vinduet, og samtidigt er de en meget diskret form for løsning, der samtidigt er pæn, når den ikke er i brug. Plisségardiner er nemme at bruge, uanset hvilken form for betjening, du vælger ? valgmulighederne er normalt snoretræk, snoretræk kombineret med wirestyring, snorefri betjening og touch-betjening ? og så er der også flere forskellige varianter at vælge imellem, alt efter beskaffenheden af vinduerne. Fx findes der plisségardiner, som er specielt velegnede til at blive monteret i tagvinduer, mens andre plisségardiner gør sig bedre i andre typer af vinduer. Designmæssigt bør du finde ud af, om du er modig og sigter efter pangfarver og de mere “vilde” designs, eller om du foretrækker det neutrale samt mere tidløse. Det er blot fantasien, der sætter grænserne, mht. designet af plisségardiner. Sådan da. Gardinerne fås i et utal af kulører, design samt visuelle udtryk, så det er blot op til dig og din stil, hvilken kulør og gardintype, der skal med hjem til dig og bo.

Køb billige plisségardiner her

Populære persienner

Persienner har i lang tid været populære som afskærmning ? både når det gælder persienner i træ og i metal. Ud over at persienner er et meget stilrent og diskret valg, der er med til at definere rummet på en elegant måde, skyldes deres populæraitet nok også, at persienner særligt nemt kan styre lysindfaldet og at de er nemme at rengøre, eksempelvis med en klud, støvsugeren eller med en speciel renser til persienner. Der er, som nævnt, persienner i træ og metal: I træ kan man selv vælge bredden på lamellerne ? standardmålene er på hhv. 25 og 50 mm ? mens metal-variantens mål er fast på 25 cm. Til gengæld fås de i et væld af forskellige kulører, så hvis du er til mere spræl end den normale metalfarve, kan du også få persienner med knald på kuløren. Persiennerne leveres på specialmål, så de passer til alle slags vinduer. De har derudover wirestyr, hvor du selv vælger betjeningsside, når du bestiller. Det er op til dig, om wiren skal placeres i højre eller venstre side af persiennerne.

Køb persienner i metal her

Køb træpersienner her

Magiske mørklægningsgardiner

En god nattesøvn er meget vigtig ? ikke mindst for helbredet. I årets lyseste måneder kan det dog være problematisk at få sovet ordentligt, da solen går sent ned og står tidligt op. Mørklægningsgardiner kan hjælpe med at holde det uønskede lys helt ude ? enten i soveværelset eller i børneværelset. Og bliver du generet af genskin i computerskærmen eller tv-skærmen , kan du også dække af for solens stråler med et mørklægningsgardin dér. Du vælger selv, om mørklægningen skal ske i form af rullegardiner, “almindelige” gardiner, foldegardiner, plisségardiner, VELUX-gardiner eller lamelgardiner ? der findes et hav af muligheder, præcis som der også er uanede muligheder for at sætte kulør på livet. Mørklægning skal nemlig ikke altid være kulsort. Også hvid egner sig fint til mørklægning, og er derudover ganske diskret, når gardinet ikke er i brug.

Få alt i mørklægning her

Luksuriøse lamelgardiner

Lamelgardiner er en særoplevelse i stuen med de mægtige vinduespartier, på kontoret eller i en hall. Eller hvilket som helst andet sted, hvor du foretrækker det eksklusive og rene, lige linjer. Lamelgardiner er lette at tilpasse, lige som det også er enkelt at regulere lysindfaldet efter behov ved blot at vinkle lamellerne. Lamelgardiner passer godt i virksomheder og/eller på kontorer, men de gør sig også fortræffeligt i boligen. Hvis du føler, at hvide lameller mangler lidt kulør, er det muligt at få en masse forskellige farver og mønstre, så du kan sætte dit eget præg på løsningen.

Køb flotte lamelgardiner her

Fabelagtige foldegardiner

Foldegardiner ? som også kaldes liftgardiner og hejsegardiner ? er en stilren gardinløsning, som på diskret facon skærmer for indkig. Foldegardinet er populære i danskernes stuer, hvilket er forståeligt, idet de passer godt til både soveværelse, stue, køkken og alle andre andet værelse i en bolig. Hvis gardinerne bliver beskidte eller støvede, er det ganske nemt at vaske stoffet og hænge det op igen. Vælg mellem flere forskellige farver og mønstre (med eller uden mørklægning), så du kan udtrykke din egen stil via dit valg af foldegardiner. Foldegardiner styres med snore- eller kædetræk eller den betjeningsløsning, du vælger, ved bestilling.

Køb stilrene foldegardiner her

Vidunderlige VELUX-gardiner

VELUX-gardiner er gardiner, som er lavet til de originale VELUX-vinduer, og som er lavet på VELUX’ egen fabrik. Gardinerne gør det muligt at sikre den ideelle regulering af dagslys, uanset hvilket rum gardinerne er placeret i. Der er virkelig mange typer VELUX-gardiner; mørklægning (ensfarvet, eller fx Disney-motiv til børneværelset), rullegardiner, plissegardiner, markiser, persienner, insektnet og Duo-gardiner (mørklægning og “almindelig” lysstyring i ét). Alt efter typen af gardin kan vælges manuel betjening og/eller betjening med remote control (el og/eller solcelledrevet). Den elektriske betjening er særlig smart, hvis vinduet sidder meget højt eller på anden vis er meget ufremkommeligt, så det ikke er let at nå hen det og trække for eller fra.

Få de billigste VELUX-gardiner til prisen her

Perfekte panelgardiner

Panelgardiner er en moderne og meget elegant måde at skærme for solen og andre menneskers nysgerrige blikke på. De fås i specialmål, og de kan endda bruges som en slags dør til at lukke af eller som et garderobeskab, eller de kan bruges som rumdeler. Du kan få panelgardiner i ensfarvet, mønstret eller som mørklægning, og der er selvfølgelig mange forskellige kulører og mønstre du kan vælge iblandt.

Børnevenlige børnegardiner

Samtidens værelse til barnet skriger efter gardiner, der afspejler barnets køn og interesser. Her er gardiner med Disney-motiv eller gardiner med film-motiv et sikkert valg. Mulighederne er alt lige fra Star Wars til Frost, Jake og Piraterne, Batman eller Superman, Disney-prinsesse-gardiner, Thomas Tog, Dr. McStuffin, gode, gamle Mickey Mouse eller SvampeBob Firkant.

Almindelige gardiner – ualmindeligt dejlige

Alm. gardiner, også kaldet klassiske stofgardiner, der kan trækkes for og fra, er en tidløs samt stilsikker måde at skærme for indkig og dagslys på. Gardinerne findes i mønstrede, ensfarvede og som mørklægningsgardiner ? naturligvis i lækre stoffer i høj kvalitet ? og de kan med fordel kombineres med eks. rullegardiner eller plisségardiner. Nogen anvender udelukkende stofgardiner som dekoration, der ikke trækkes for eller fra, mens et andet gardin, såsom det nævnte rulle- eller plisségardin, sørger for den egentlige afskærmning – men det afhænger helt af din stil og rummets øvrige interiør. Almindelige gardiner er lette at af- og påmontere, og det gør det helt simpelt at vaske stoffet. Vælg mellem gardiner, der går helt ned til gulvet eller gardiner, som når ned til vindueskarmen. Gardinerne fås selvfølgelig på mål, så de passer perfekt til netop dine vinduer.

Se det store udvalg i gardiner her

🪟
Køb Gardiner

Køb billige gardiner online. Søg tilbud på bl.a. plisségardiner, persienner, mørklægninsgardiner, lamelgardiner, foldegardiner, VELUX-gardiner, panelgardiner, børnegardiner og almindelige gardiner:

GardinShoppen / gardinshoppen.dk

GardinShoppen

annonce

Gardinbussen

Gardinbussen

annonce


Luxo Living / luxoliving.dk

Luxo Living

annonce


Homeshop / homeshop.dk

Homeshop

annonce

Tak, fordi du læste helt herned på denne side om gardiner efter special-mål.

Gardin-FAQ

Spørgsmål og svar om gardiner:

Hvad koster gardiner efter mål?

Du kan se priser på gardiner efter mål hos de online gardinforhandlere, der anbefales her på siden. Tjek dem ud.

Hvilke gardiner er bedst for dig?

Læs vores guide om gardiner her på siden, hvor du kan få overblik over de forskellige, populære gardin-typer, der findes. Guiden burde give dig en bedre ide om, hvad der passer til netop dig og dine behov.

Hvilke gardiner findes der?

Der findes mange forskellige gardin-typer. De mest populære er rullegardiner, DUO-rullegardiner, plisségardiner, persienner, mørklægning, lamelgardiner, foldegardiner, VELUX-gardiner og panelgardiner. Der findes også børnegardiner og selvfølgelig helt almindelige gardiner.

Hvad er vigtigt ift. valg af gardiner?

Det er vigtigt, at du først og fremmest har de rigtige mål til hvert gardin, samt er klar over, hvilken type gardin, du vil bruge. Sæt dig ind i, hvad de forskellige gardiner har af features, fordele og ulemper, og søg professionel rådgivning hos en forhandler, hvis du er i tvivl.