Faxe Kondi Kampen - Den røde, gule, grønne - Konkurrence

Faxe Kondi Kampen: Den grønne, røde og gule – Hvad smager de af? Hvilken er bedst?

Jeg har tidligere skrevet om Faxe Kondis Can of the match, og endnu en gang har Faxe Kondi lavet en konkurrence, hvor alle kan stemme på den bedste Faxe Kondi-drik blandt tre nye varianter: rød, grøn og gul. Hvilken er bedst, og hvad smager de af? Det tager jeg et kig på i dette indlæg.

🍐
Den grønne Faxe Kondi

Den grønne er min absolutte favorit af de tre nye. For mig smager den af pære og med noter af syrlige grønne æbler. Jeg elsker Somersby med pære-smag – det er stadig min favorit blandt alle Somersby – og denne grønne Faxelade leder tankerne hen på netop den drik. En virkelig god balance mellem syrlighed og sødme.
⭐⭐⭐⭐ 4/5

🍓
Den røde Faxe Kondi

Den røde smager af bær, måske noget jordbær. Den er rigtig fin, og jeg kunne godt finde på at købe den igen – men den slår bare ikke den grønne ifølge mine smagsløg.
⭐⭐⭐ 3/5

🍊
Den gule

Den gule har citrus-noter, måske noget appelsin, men det er svært for mig at sætte en finger på, hvad den specifikt skulle smage af. Den har en lidt for overvældende sødme til min smag. Både min kæreste og jeg synes, at den primært bare smager sødt. Den køber jeg nok ikke igen.
⭐⭐ 2/5

Hvilken af de tre nye Faxe Kondi-varianter synes du bedst om? Giv din stemme herunder i afstemningen, og skriv gerne i kommentarfeltet længere nede med, hvad du mener, at de forskellige drikke smager af for dig.

Faxe Kondi Kampen: Den grønne, røde og gule – Hvad smager de af? Hvilken er bedst?

Kategorier: Indlæg, Madblog, Produktanmeldelser, Shopping

Ét svar til “Faxe Kondi Kampen: Den grønne, røde og gule – Hvad smager de af? Hvilken er bedst?”

  1. Eric Mubuka siger:

    Den grønne is the 👌 best

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.