Madblog

Velkommen til Jans Madblog med alt om mad og drikke: opskrifter, anmeldelser af mad og spisesteder, tips, tricks - og meget mere!

Læs mere om madbloggen

Faxe Kondi Kampen: Den grønne, røde og gule – Hvad smager de af? Hvilken er bedst?

Jeg har tidligere skrevet om Faxe Kondis Can of the match, og endnu en gang har Faxe Kondi lavet en konkurrence, hvor alle kan stemme på den bedste Faxe Kondi-drik blandt tre nye varianter: rød, grøn og gul. Hvilken er bedst, og hvad smager de af? Det tager jeg et kig på i dette indlæg. […]

Faxe Kondi Fersken

Jeg har testet Faxe Kondi med fersken – men smager den godt? Læs min anmeldelse og test.

Faxe Kondi Lakrids

Faxe Kondi med Lakrids er kommet til Danmark. Smager den godt? Hvor kan man købe den? Læs min anmeldelse og test.

Faxe Kondi – Can of the match

Faxe Kondi – Can of the match er en konkurrence, hvor du kan stemme på tre nye Faxe Kondi- smagsvarianter: Lakrids, fersken og røde bær.

Hvor mange Gajoler er der i en pakke?

Få svaret på, hvor mange Ga-Jol’er, der er i en pakke. Og få samtidig svaret på, hvor mange kulhydrater, der er i en Ga-Jol-saltlakrids-pastil.

Rundstykker på carnivore og keto? Her er et nemt alternativ!

Savner du nogle gode, crunchy rundstykker på keto eller carnivore? Jeg har en (vildt mærkelig), men nem løsning!

De bedste gammeldags flæskesvær til prisen

Hvad enten du er carnivore, keto eller paleo eller i hvert fald ikke vegetar eller veganer, så sætter du måske pris på nogle gode, gammeldags flæskesvær som snack til weekenden eller bare i hverdagen. Men hvor køber man gammeldags flæskesvær til en god pris? Få svaret her!

Jenka-tyggegummi – Aroma og smag

Savner du den fantastiske smag og duft (aroma) af Jenka-tyggegummi? Kig med her!

Pepsi Max Mango

Kan Pepsi Max Mango måle sig med den originale Pepsi Max? Og hvordan er det ift. de andre varianter? Læs med her.

Æggefaste: Dag 4

Sidste dag på æggefaste efter i alt 4 dage, hvor jeg kun spiste æg. Store ændringer i fordøjelse, samlet vægttab og konklusion.

Æggefaste: Dag 3

Dag 3 på min æggefaste. Jeg har oplevet vægtøgning trods, jeg kan se og mærke, at jeg har tabt mig. Godt med smør, god energi og opskrift på æggepanderkager.

Æggefaste: Dag 2

Dag 2 på min æggefaste, hvor jeg har oplevet et stort vægttab, trods indtag af ekstra smør og alkohol.

Æggefaste: Dag 1

Jeg blogger om min æggefaste, hvor målet er at gå i ketose samt tabe nogle kilo.

Corned beef

Alt om corned beef! Køb corned beef online og i fysiske butikker i Dan herigennem, og læs mere om, hvad corned beef egentlig er for noget.

Valhalla Mjød

Valhalla Mjød er en lækker, dansk mjød, som tilmed er billig.

Raw hindbæreddike, Renee Voltaire

Anmeldelse af hindbæreddiken Renee Voltaire Raw Hallonvinäger (med moder).

Madblog

Jans Madblog er en madblog med lækkerier til en hver smag. Elsker du god mad og lækre drikkevarer, så læs med her på madbloggen!

Stor erfaring med kostretninger m.m.

Jeg har erfaring med de fleste kostretninger og hardcore diæter, paleo, keto-kost, carnivore diet, vegansk mad, raw vegan, raw primal, æggefaste, juicefaste og meget meget mere.

En carnivore-madblog

Jeg har stor fokus på carnivore diet, ketovore og hypercarnivore doet, som er de kostretninger, jeg foretrækker. Derfor vil du naturligvis finde en del indlæg omhandlende denne kødæder-kost, hvor der er fokus på animalske fødevarer: kød, æg, mejeriprodukter og for mit vedkommende også honning.

Madanmeldelser

På madbloggen anmeldelser jeg også mad og drikke, og det er min hensigt også at lave anmeldelser af restauranter og forskellige spisesteder rundt omkring i Danmark, særligt i Silkeborg og København, som er de byer, jeg frekventerer oftest på min madfærden.

Velbekomme!

Jeg håber, du synes om indlæggende på min madblog. Og huske endelig at kommentere, hvis du finder et indlæg interessant. Jeg bliver superglad for kommentarer!

Velbekomme!

Gå til toppen