Pepsi Max Mango - Anmeldelse, Test & Erfaringer

Pepsi Max Mango

Jeg har købt den nye Pepsi Max Mango, som er kommet til Danmark, og her er min “utroligt dybdegående” anmeldelse / test af den. Smager den himmelsk, eller er det ren røvsnaps? Læs om mine erfaringer her!

Jeg elsker (den normale) Pepsi Max

Jeg er STOR Pepsi Max-fan. Det er den bedste sukkerfri coladrik, efter min mening. I øvrigt er jeg også ret vild med mango, især honningmango!

Pepsi Max prøver løbende at lave forskellige smagsvarianter, og ingen af dem har i skrivende stund ramt noget, der smager godt, hvis du spørger mig – heller ikke Mango.

Dem, jeg har smagt, ud over Mango, er Lime, Raspberry og Cherry, og Lime er muligvis den mindst værste af de tre. Om Mango er den allerværste, kan jeg ikke sige.

Max mango, eller max crap?

God er den altså ikke. Den er alt for sød, og den smager af hverken mango eller cola. Som tidligere frugtar, der er helt vild med mango (især honningmango), så ved jeg muligvis, hvad jeg snakker om 🙂

Men keep ’em coming, PepsiCo. Det skal nok lykkes på et tidspunkt. Den normale Pepsi MAX får selvfølgelig MAX stjerner – men mangoen må nøjes med to stjerner … eller mangoer, tø-hø.

Bedømmelse

2 ud af 5 mangoer
🥭🥭

Har du prøvet Pepsi Max Mango, og hvad synes du om den?

Pepsi Max Mango

Kategorier: Indlæg, Madblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.