Faxe Kondi Can of the Match Fersken Lakrids & Røde Bær Hvor & Hvad

Faxe Kondi Fersken

Jeg har testet Faxe Kondi med fersken – men smager den godt? Læs min anmeldelse og test!


Hvad er Faxe Kondi – Can of the match?

Faxe Kondi har lanceret tre nye smagsvarianter af Faxe Kondi – alle sammen med 0 kalorier. Disse smage er fersken, røde bær og lakrids. Faxe Kondi – Can of the match er dermed en kamp, hvor du som med-dommer kan bestemme, hvilken smagsvariant, der skal vinde … og evt. blive en fast del af sortimentet. Og ved at stemme, deltager du automatisk i en konkurrence, hvor du kan vinde et års abonnement på Faxe Kondi. Ikke dårligt.

Se mere i dette indlæg: Faxe Kondi – Can of the match

🛒
Faxe Kondi Fersken hvor?

Jeg har set Faxe Kondi Fersken i Rema 1000. Faxe Kondi skriver ikke noget om forhandlere på deres hjemmeside, men jeg går ud fra, at du også kan eller vil kunne købe dem i de fleste andre supermarkeder.

🔎
Faxe Kondi Fersken test

Fersken-smagen er faktisk OK. Der er noget syre og ret meget sødme. Måske er den lidt for sød til min smag, men jeg vil sige, at den er klart over middel, og jeg kunne godt finde på at købe den igen. Men Faxe Kondi Lakrids er klart min favorit.

👍👎
Bedømmelse?

Faxe Kondi Fersken får 3 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐

*I min bedømmelse medtager jeg, at den normale Faxe Kondi eller Faxe Kondi Free får 4 stjerner, mens Faxe Kondi Booster – som ifølge mine smagsløg er den PERFEKTE Faxe Kondi – får MAX point, dvs. 5 stjerner.

💭
Din vurdering?

Hvad synes du om de nye Faxe Kondi – hvad enten det er fersken, lakrids eller røde bær? Skriv gerne en kommentar herunder. Så bliver jeg glad 🙂

Faxe Kondi Fersken

Kategorier: Anmeldelser, Indlæg, Madblog, Produktanmeldelser

2 svar til “Faxe Kondi Fersken”

  1. Terri siger:

    fersken er fantastisk dejlig smag ikke for anmassende lidt i retning af en rigtig god sommer cider, let og lækker. Red Berries er der en twist på som er udemærket og lakrids er også ok til afveksling men fersken er min jam!

  2. Aase skov siger:

    De smager godt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.