Faxe Kondi Lakrids - Can of the match - Købe, hvor? Anmeldelse & Test

Faxe Kondi Lakrids

Faxe Kondi med Lakrids er kommet til Danmark. Smager den godt? Hvor kan man købe den? Læs min anmeldelse og test!


Hvad er Faxe Kondi – Can of the match?

Faxe Kondi har lanceret tre nye smagsvarianter af Faxe Kondi – alle sammen med 0 kalorier. Disse smage er fersken, røde bær og lakrids. Faxe Kondi – Can of the match er dermed en kamp, hvor du som med-dommer kan bestemme, hvilken smagsvariant, der skal vinde … og evt. blive en fast del af sortimentet. Og ved at stemme, deltager du automatisk i en konkurrence, hvor du kan vinde et års abonnement på Faxe Kondi. Ikke dårligt.

Se mere i dette indlæg: Faxe Kondi – Can of the match

🛒
Faxe Kondi Lakrids hvor?

Jeg har set Faxe Kondi Lakrids i Rema 1000. Faxe Kondi skriver ikke noget om forhandlere på deres hjemmeside, men jeg går ud fra, at du også kan eller vil kunne købe dem i de fleste andre supermarkeder.

🔎
Faxe Kondi Lakrids test

Jeg har netop testet Faxe Kondi med lakridssmag. Jeg var ret nervøs for, at det ville være noget crap, lige som, da jeg smagte Pepsi Max Mango for ikke så lang tid siden. Og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket! Jeg forudser, at Faxe Kondi Lakrids kan blive super populær til drinks, for den har cirka samme smag som Kung Fu-is! En af mine gamle yndlings-is.

👍👎
Bedømmelse?

Faxe Kondi Lakrids får 4 ud af 5 stjerner*

⭐⭐⭐🌟

*I min bedømmelse medtager jeg, at den normale Faxe Kondi eller Faxe Kondi Free får 4 stjerner, mens Faxe Kondi Booster – som ifølge mine smagsløg er den PERFEKTE Faxe Kondi – får MAX point, dvs. 5 stjerner. Og lakrids-varianten får 4 stjerner. Hvis den bliver brugt til Kung Fu-drinks med alkohol (fx vodka) plus cola (Pepsi Max i mit tilfælde), så bliver det til den bedste Kung Fu-agtige drink, jeg har smagt!

💭
Din vurdering af Faxe Kondi med lakridssmag og de andre smage?

Hvad synes du om de nye Faxe Kondi – hvad enten det er lakrids, røde bær eller fersken? Skriv gerne en kommentar herunder. Så bliver jeg glad 🙂

Faxe Kondi Lakrids

Udgivet kl. 17:21 mandag 11-04-2022

Kategorier: Anmeldelser, Indlæg, Madblog, Produktanmeldelser

2 svar til “Faxe Kondi Lakrids”

  1. Hecror siger:

    Jeg har ikke smagt den i nu med ville vildt gerne fordi jeg elsker lakrids og det lyder for vildt

    • Jan siger:

      Prøv den! 🙂 Jeg er også kæmpe lakrids-fan. Jeg har prøvet alle de tre nye smage nu, og lakrids er klart den bedste. Fersken er også god, syrlig og med meget sødme. Den med bær er også OK, men jeg foretrækker klart lakrids, derefter fersken og så røde bær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.