Sådan kommer du af med gammel afføring i tarmen

Har du også 6 kg gammel afføring i tarmen? Sådan kommer du af med det!

Præcis denne (meget lange) søgning bliver foreslået på Google. Hvilket er lidt underligt, da det er en meget lang søgefrase og endda i to sætninger. Jeg tænkte, at jeg ville lave et hurtigt indlæg, der rent faktisk svarer på spørgsmålet. Det er der måske nogen, der kan få noget godt ud af, for jeg har i forvejen skrevet nogle artikler om tarmskylninger.

Hvorfor lige 6 kg?

Jo. Det er sådan, at kroppen faktisk er i stand til at ophobe netop 6 kg afføring. Har du tarmproblemer, svært ved at komme af med afføring, så kunne det tænkes, at du har 6 kg afføring skjult inden i dig. Scary! Hvor udbredt det er, at man har SÅ meget crap i sig, skal jeg ikke skulle svare på – men det skulle ifølge tarmklinikker være muligt!

Sådan kommer du af med gammel afføring og potentielt 6 kg gammel afføring i tarmen:

Tarmskylning er vejen frem. Jeg har selv brugt et tarmskylningsapparat, som er en billig måde, at skylle tarmen for gammel afføring.

Vil du være grundig, så book en tid på en klinik for tarmskylning (også kaldet colon-hydro-terapi).

Vil du vide mere om tarmskylning?

Herunder kan du se nogle af de indlæg, jeg har skrevet omkring tarmskylning:

Jeg håber, at du fik nogenlunde svar på søgefrasen: Har du også 6 kg gammel afføring i tarmen? Sådan kommer du af med det! Og så håber jeg ikke, at du har SÅ meget lort gemt i din tarm! 😐

Sådan kommer du af med gammel afføring i tarmen

Kategorier: Øvrigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.