Tarmskylning og vægttab

Kan man tabe sig vha. tarmskylning? Få svaret her!

Vægttab og tarmskylning: Lad os tage et kig på om, hvorvidt det er muligt at tabe sig vha. tarmskylning, også kaldet lavement, colonic, colon-hydro-terapi og enema. Jeg har selv erfaringer med at lave tarmskylninger hjemme, og har vejet mig før og efter.

🤷
Kan man tabe sig vha. tarmskylning?

Det korte svar er: ja. Det er dog ikke fedt, men ophobet afføring, du taber. Vægten kan derfor potentielt vise et lavere tal efter tarmskylningen, men det er ikke dellerne, der rasler af, og tarmudskylningen er dermed ikke ligefrem en slankekur.

🤷
Hvor meget kan man tabe sig med en tarmskylning?

Tyktarmen kan have op til 6 kg ophobet afføring! You do the math. Så har du haft forstoppelse i tusind år, er der muligvis potentiale for et større vægttab vha. skylning af tarmen.

🤷
Så meget har jeg tabt mig efter en tarmskylning

Som nævnt ovenfor, så har jeg prøvet at veje mig før og efter tarmskylninger. Jeg har faktisk oplevet, at vægten siger ca. 0,1 kg mere, fordi alt vandet fra tarmskylningen ikke var kommet ud (det kommer bare ud senere). Men ellers har jeg set vægttab på op til 0,3 kg efter en tarmskylning, alt afhængigt af, hvor meget der har hobet sig op af spændende sager.

🤷
Konklusion

Har du ophobet afføring i tyktarmen, er det muligt, at du taber dig efter en tarmskylning, men det er altså ikke fedt, du taber. Husk, at colon-hydro-terapi, som du får lavet på en tarmskylningsklinik, er mere effektiv ift. en tarmskylning lavet derhjemme.

Tarmskylning-info

Find ressourcer og blogindlæg omhandlende tarmskylning, også kaldet lavement, enema, colonic, colon-hydro-terapi, tarmudskylning, tarmrensning:

Tarmskylning-synonymer

Kært barn har mange navne, og her er nogle af de synonymer for ordet tarmskylning, som jeg er stødt på indtil videre:

Tarmskyl, tarmskylning, tarmudskylning, tarmrensning, tarmudrensning, tarmtømning, tarmudtømning, lavement, enema. Flere ord: skylle tarm, udskylle tarm, rense tarm, udrense tarm, tømme tarm, udtømme tarm. Og så bliver disse ord også kombineret med ord som hjemme, derhjemme og gør det selv, hvis det drejer sig om at udføre tarmskylningen selv, og ikke på en decideret klinik; ligeledes bliver ordene kombineret med ord som: sæt, apparat, kit, udstyr og tilbehør, hvis det er til hjemmebrug.

Sti: Jægermark » Tarmskylning » Tarmskylning og vægttab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *