Sultekur

Hvad er en sultekur? ❔ Giver det vægttab? ❔ Er det sundt – eller farligt og ekstremt 😲 Få svar her ✔️

💧 Faste 💚 Sundhed

Hvad er en sultekur?

En sultekur er en kur, hvor du frivilligt sulter dig.

Hvorfor gå på sultekur?

De fleste gør det for at tabe sig, og bruger det dermed som en slankekur.

Sulter man på en sultekur?

Det kommer an på, hvordan du bærer dig ad med din såkaldte sultekur. Går du konstant rundt og nibbler til et mikro stykke knækbrød hver halve time, kommer du nok til at mærke sult. Hvis du derimod vænner du dig til at faste periodisk eller i længere perioder, vil du typisk ikke opleve sult under selve fasten.

Er en sultekur farlig?

Er sult farligt? Det må du selv eller en lægefaglig vurdere, men problemerne med sultekure og faste opstår typisk kun, fordi man enten har mangel på visse næringsstoffer i kroppen, eller fordi man har helbredsmæssige udfordringer, der gør, at faste og at sulte sig kan være farligt.

Er en sultekur sund?

Tja … faste kan være en sund praksis, hvis det bliver gjort rigtigt. At tabe sig lidt, hvis man har noget at tage af, er typisk også en god ting. Sult er ikke farligt som sådan. Du kan vænne kroppen til at spise en gang om dagen, og mange faster flere dage, og får mange gode resultater med det. Og dette er uden at sulte.

Sultekur og vægttab: Hvor meget kan man tabe sig?

Det kommer helt an på, hvordan du bærer dig ad med at køre din sultekur, men grundlæggende kan du tabe dig lige så meget, som når du faster. Der er mange faktorer, der spiller ind ift., hvor meget du taber dig, når du ikke får energi udefra.

Hvad er den mest effektive sultekur?

Mit bud på den mest effektive sultekur til vægttab er vandfaste, hvor du fx indtager vand, salt, kaffe, te og danskvand. OMAD / One Meal a Day, hvor du kun spiser en gang om dagen, kan også være super effektivt som slankekur eller sultekur om man vil.

Hvad er den mest ekstreme sultekur?

Tørfaste er mit bud på den mest ekstreme sultekur. Tørfaste er hvor du hverken indtager mad eller vand. Det er ikke noget, jeg kan anbefale.

Tak, fordi du læste med. Hvis du er interesseret i at vide mere om faste, og vægttab, hvor du IKKE skal opleve sult, så læs min faste-blog her 🙂

Sultekur

Kategorier: Faste, Indlæg, Sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.