Faste: Dag #6 • Faste i seks dage

6 dage med faste gennemført – læs, hvad der er sket

⚖️
Vægttab: 3,8 kg efter 6 dages faste

️🗓️ Fastedage⚖️ Vægttab
11,3
21
30,3
40
51,1
60,1

Vægttab i alt: 3,8 kg
Det gennemsnitlige daglige vægttab: 0,63 kg

Vægttab

Der er ikke det store vægttab efter dag 6 – kun 0,1 kg mindre siger vægten – så derfor satser jeg på, at der ryger noget mere af i morgen. Jeg nåede kun at sove 4 timer i nat pga. en forstyrrelse, som gjorde, at jeg ikke kunne sove videre. Manglende søvn påvirker jo vægttab, og jeg har også haft maven fyldt med suppe og væske lige inden sengetid, hvilket kroppen (måske?) ikke har “fordampet” helt fra kroppen efter blot 4 timers søvn.

Super suppe = super squirting

Min super-suppe er desværre ikke så super. Mens jeg har drukket suppe de seneste to dage har jeg haft racermave konstant. Så suppen er droppet fra dag 7!

Tanker efter 6 dages faste

Mens jeg skriver det her, er jeg jo på dag 7. En uge er snart gået, og det er indtil videre gået rigtig godt – bortset racermave-episoderne. Jeg ved allerede, at jeg snart vil lave noget coffee enema for at få renset ordentligt ud i tarmene. Forhåbentligt kan det sætte en stopper for den tynde mavsi.

Tak fordi du læste med! 🙂 Er du interesseret i, hvilke produkter, jeg bruger under mine faste-perioder, så tjek min side om faste-produkter. Tjek også min Facebook-gruppe Faste Danmark.

📖
Faste Efterår 2021

Læs alle indlæg om min længerevarende faste i efteråret 2021 herunder:

Tjek alle indlæg om faste på Jægermark.dk >>

Faste: Dag #6 • Faste i seks dage

Kategorier: 12 dages faste efterår 2021, Faste, Indlæg, Selvudvikling, Sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.