Carnivore Diet

Blogindlæg kategoriseret under Carnivore Diet:

Beskrivelse

Rundstykker på carnivore og keto? Her er et nemt alternativ!

Savner du nogle gode, crunchy rundstykker på keto eller carnivore? Jeg har en (vildt mærkelig), men nem løsning!

De bedste gammeldags flæskesvær til prisen

Hvad enten du er carnivore, keto eller paleo eller i hvert fald ikke vegetar eller veganer, så sætter du måske pris på nogle gode, gammeldags flæskesvær som snack til weekenden eller bare i hverdagen. Men hvor køber man gammeldags flæskesvær til en god pris? Få svaret her!

Æggefaste: Dag 4

Sidste dag på æggefaste efter i alt 4 dage, hvor jeg kun spiste æg. Store ændringer i fordøjelse, samlet vægttab og konklusion.

Æggefaste: Dag 3

Dag 3 på min æggefaste. Jeg har oplevet vægtøgning trods, jeg kan se og mærke, at jeg har tabt mig. Godt med smør, god energi og opskrift på æggepanderkager.

Æggefaste: Dag 2

Dag 2 på min æggefaste, hvor jeg har oplevet et stort vægttab, trods indtag af ekstra smør og alkohol.

Carnivore Diet

Kød, kød, kød!

Allerede dengang, jeg begyndte at eksperimentere med paleo diet (stenalderkost) tilbage i 2013, havde jeg mange dage, hvor jeg kun levede af kød. Og jeg elskede det – men på hemmelig vis dog, for det føltes lidt for godt til at være sandt.

I 2019 gik jeg full-on på carnivore diet, efter et par år som veganer og delvis raw veganer. Og jeg har ikke set tilbage siden.

På denne side finder tips og tricks, opskrifter og artikler i relation til carnivore diet, hypercarnivore diet, ketovore, lion diet og alle de kostretninger, som relaterer til en kødbaseret kost.

Er du vild med kød, æg, mejeriprodukter og animalsk kost – måske endda også honning – så er du kommet til det helt rette sted.

Gå til toppen