Faste: Dag #2 • Faste i to dage (48 timer)

Så har jeg fastet i to dage, og her kan du læse om min oplevelse

Læs evt. om min første faste-dag (24 timer) her, hvis ikke du har gjort det allerede. Så får du også lidt baggrundshistorie.

Mental klarhed og beslutsomheden i orden

Alt i alt er det gået rigtig fint efter de første 48 timers faste! 🙂

På dag 2 er jeg begyndt at få den famøse mentale klarhed – og det er bare rigtig lækkert.

Sidst, hvor jeg følte mig virkelig opsat på at faste i lang tid, var sidste år, da jeg fastede 30 dage. Det er nice at mærke den beslutsomhed igen, for det seneste år har jeg haft lidt svært ved at faste i mere end et døgn.

ADF, 20:4, æggefaste og kost-optimering

Jeg tænker, at jeg nok har været lidt træt af at faste i lange perioder. Man kan godt få nok af at faste, lige som med alt muligt andet 🙂

I stedet har jeg stiftet erfaring med ADF (faste hver anden dag), æggefaste, Warrior Diet (20:4 faste), og de seneste par måneder har jeg desuden arbejdet meget på at optimere min kost og ernæringsmæssige livsstil, og ketovore eller paleo med fokus på keto / low carb og carnivore diet er bare det, der fungerer bedst for mig, hvis ikke jeg skal tage tusind kilo på om dagen.

Erfaringer efter 48 timer

Anyways. Det her skal jo handle om min faste i 48 timer. To dage af min længerevarende faste er gået, og egentlig er der ikke så meget, at rapportere. Vægten siger et lavere tal, dejligt, og jeg har det godt.

Jeg indtager de ting, jeg har nævnt i tidligere indlæg – og det fungerer. Jeg har dog ikke indtaget sukrin eller te på dag 2, og det er helt fint. Te medfører som regel, at jeg føler mig meget tør i mund og svælg, så det er generelt ikke noget, jeg indtager for meget af.

Jeg gik en længere tur med min kæreste, så jeg fik noget bevægelse, og på dag 3 skal jeg styrketræne for første gang under fasten, og det glæder jeg mig super meget til.

Ellers ikke så meget nyt. Jeg er vant til at faste, så en faste i to døgn er for mig som regel kun en mental udfordring, men det har det ikke engang været denne gang, da jeg føler mig super motiveret. Nice.

Har du ellers spørgsmål til faste, skriv endelig i kommentarfeltet, og husk at du også kan stille spørgsmål om faste i vores faste-gruppe på Facebook 🙂

📖
Faste Efterår 2021

Læs alle indlæg om min længerevarende faste i efteråret 2021 herunder:

Tjek alle indlæg om faste på Jægermark.dk >>

Faste: Dag #2 • Faste i to dage (48 timer)

Kategorier: 12 dages faste efterår 2021, Faste, Indlæg, Selvudvikling, Sundhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.