🧠
Selvudvikling

Blog om avanceret personlig udvikling

Velkommen til min blog om selvudvikling. Her finder du blogindlæg med fokus på avanceret og holistisk selvudvikling, hvor alle de mange aspekter, som indgår i livsoplevelsen, tages i betragtning. Hvis du er interesseret i at opnå større succes i livet, et bedre helbred eller udforske spirituelle oplevelser … så læs med her.

Blogindlæg om selvudvikling

Se alle blogindlæg om selvudvikling herunder:

 • Mine erfaringer med faste
  En oversigt over de forskellige faster, jeg har fuldført gennem årene.
 • Hvad er faste?
  Faste: betydning / definition – Hvad betyder det at faste? Hvilke former for faste findes der? Få svar på dine spørgsmål om faste fra en med erfaring.
 • Yoyo-vægt
  Hvad er yoyo-vægt? Hvordan kan du undgå yoyo-vægt? Læs om mine erfaringer med at tabe mig og tage det hele på igen.
 • Faste: 20:4 & Warrior Diet
  Hvad er 20:4 intermittent fasting og Warrior Diet? Hvilke fordele er der ved 20:4-faste? Her kan du læse om mine erfaringer med 20:4-faste.
 • Rådgivning i faste
  Søger du en faste-ekspert, der kan hjælpe dig med rådgivning eller coaching?
 • Faste: 16:8
  Hvad er 16:8-faste eller 16:8-kuren (intermittent fasting)? Kan man opnå vægttab med 16:8? Hvilke fordele er der? Læs om mine erfaringer med 16:8 her.
 • Hvordan faster man?
  Hvordan faster man? Hvad indebærer faste? Hvilke former for faste findes der? Få svar på spørgsmålet: hvordan faster man, her!
 • FASTE: Alt om faste
  Læs alt om faste her på Jægermark.dk her. Dette link fører dig til forsiden, hvor du finder alle ressourcer og artikler relateret til faste.
 • LINK: Faste Danmark (Facebook-gruppe)
  Besøg Facebook-gruppen Faste Danmark, hvor der er fokus på deling af viden og erfaringer relateret til faste.
 • Produkter til faste
  Produkter, som kan hjælpe dig ifm. faste, fx vandfaste, periodisk faste, etc.

Hvad er selvudvikling?

Der er mange synonymer for selvudvikling; personlig udvikling er måske det mest populære. Andre synonymer kan være selvindsigt, selvoptimering, selvhjælp, personlig vækst, livsoptimering, etc. Kært barn har jo mange navne.

Selvudvikling har ikke nogen fast definition, men grundlæggende handler det – efter min mening – om at arbejde med dig selv inden for alle aspekter i livet, med målet om forbedring.

Det kan være alt fra at arbejde med at forløse diverse traumer, få større økonomisk succes, optimere dit helbred, opbygge mere selvtillid, eller “bare” lære at forstå dig selv bedre.

Sti: Jægermark » Blog om selvudvikling / personlig udvikling