Rådgivning i faste

Søger du en faste-ekspert, der kan hjælpe dig med rådgivning eller coaching?

📆 Opdateret 24-05-2021
✍️ Af Jan Jægermark, specialist i faste

Med en stor viden og livserfaring inden for hele sundhedsområdet. Kompetent, hjælpsom og god til at vejlede, da jeg havde mest brug for det.

Bonnie Zeleski

Faste-ekspert?

Jeg begyndte at researche intenst i faste samt inkorporere intermittent fasting (periodisk faste) som en fast del af min livsstil tilbage i 2013.

Samme år fuldførte jeg min første 3 dages vandfaste.

I skrivende stund har jeg prøvet at vandfaste 3+ dage langt over 100 gange. Jeg er holdt op med at tælle … Jeg har sidenhen prøvet de fleste former for faste: tør faste, længerevarende vandfaste, juice-“faste”, OMAD, og meget mere …

Når folk kalder mig for faste-ekspert, er det nok fordi, jeg muligvis er en af de personer i Danmark, som har størst viden om og personlig erfaring med faste.

Jeg er faste-specialist: Jeg har specialiseret mig i emnet, fordi jeg finder det ekstremt interessant. Og jeg bliver ved med at lære nyt.

Tjek siden om mine erfaringer med faste for at få et indblik i, hvilke faster, jeg har personlig erfaring med.

Det kan du få hjælp til

Folk kommer til mig med mange forskellige spørgsmål omkring faste. Det kan være alt fra simple spørgsmål om, hvordan man faster optimalt, om vægttab eller naturlig behandling af diverse lidelser, til mere avancerede spørgsmål omkring fastens spirituelle aspekter. Nogle har også behov for løbende coaching og motivation; dette kan jeg også hjælpe med.

Gratis hjælp, motivation og sparring vedr. faste

Jeg og mange andre erfarne fastere svarer på spørgsmål om faste i Facebook-gruppen Faste Danmark. Det er et godt sted at starte!

Er faste-rådgivning for dig?

Den faste-rådgivning, jeg tilbyder, er for dig, der har behov for:

  • svar på komplekse spørgsmål vedr. faste
  • svar på spørgsmål hurtigst muligt
  • telefonisk rådgivning
  • løbende rådgivning eller motivation …

Tag kontakt for en gratis og uforpligtende snak, hvor vi kan aftale nærmere omkring omfanget af min hjælp, pris, og om jeg i det hele taget er den rette til at hjælpe dig.

Pris for faste-rådgivning

Du får ca. 5 minutters gratis præ-konsultation, hvor vi finder ud af, om vi skal fortsætte med den reelle konsultation.

Jeg tager som udgangspunkt en fast pris 100 kr. pr. 10 minutters konsultation.

Minimumpris pr. konsultation er 100 kr.

Jeg runder altid ned, dvs. 17 minutters konsultation bliver rundet ned til 10 minutter, og konsultationen vil dermed koste 100 kr.

Jeg oplever ofte, at folk lige har et opfølgende spørgsmål eller har noget, de glemte at spørge om under selve konsultationen. Derfor tilbyder jeg også at svare gratis på et opfølgningsspørgsmål efter selve konsultationen, såfremt det bliver stillet inden for et døgns tid.

Tag kontakt til mig her

Jeg ser frem til at høre fra dig 🙂

Jan Jægermark

Jan Jægermark, signatur

Referencer

Jan Jægermark – en fyr som har “walked the talk”! En livslang interesse for sundhed og velvære har formyntet sig til en omfattende viden indenfor feltet, og kommer til udtryk igennem knivskarp rådgivning og vejledning […]

Emmeline Ayaskov

Jan har hjulpet mig med at forstå vigtigheden af faste og kost – hvor vigtigt det er for ens helbred. Han er god til at skabe klarhed om, hvad der er sundt og usundt.

Joseph Kabalan

Det vigtigste med denne slags blogs, er i sidste ende om forfatteren bag har integriteten i orden. Og det må man sige at Jan har. Information i øjenhøjde og aldrig prædikende – ja, jeg er svært begejstret.

Mathias Klarlund

Rådgivning i faste

Kategorier: Faste, Indlæg, Selvudvikling, Spiritualitet, Sundhed

Der er lukket for kommentarer.